• 瀏覽: 36,468
  • 回覆: 423
  • 追帖: 11
我是兩個小孩我爸爸,想開個post 比爸爸們吹水,講一啲老婆,家人,外父母唔明既野。大家一齊呻一呻,平衡心理。

我講先,我最憎果d 網上文章,成日話有個快樂媽媽就有個快樂家庭。咁媽媽開心就得啦,爸爸心情就可以唔理? 有時d 港女算做港媽幾難頂,要佢地快樂,我地食得屎。點解唔倒轉,有個開心既爸爸就有個開心既家庭?

你好似有好多怨氣,不妨講出黎比大家,希望會舒服d
我都係爸爸一名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 08:50 AM 發表

我是兩個小孩我爸爸,想開個post 比爸爸們吹水,講一啲老婆,家人,外父母唔明既野。大家一齊呻一呻,平衡心理。

我講先,我最憎果d 網上文章,成日話有個快樂媽媽就有個快樂家庭。咁媽媽開心就得啦,爸爸心情就可以唔理? 有時d 港女算做港媽幾難頂,要佢地快樂,我地食得屎。點解唔倒轉,有個開心既爸爸就有個開心既家庭? ...
要明白多數男人爲咗個洞而聽話,
所以一個家庭,女人開心就等於全家開心。

引用:
原帖由 87er 於 2018-8-20 01:00 PM 發表

要明白多數男人爲咗個洞而聽話,
所以一個家庭,女人開心就等於全家開心。
有得插當然插好啦,但純因為插而受氣,我仲可以有其他選擇,打飛機又好,用杯又好。

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 01:21 PM 發表

有得插當然插好啦,但純因為插而受氣,我仲可以有其他選擇,打飛機又好,用杯又好。
男人就係爲咗幾分鐘而甘願受困,
亦睇得出男人比女人對事較易化為,
所以一個家庭女人開唔開心係好關鍵。
當然亦可唔理女人感受。

引用:
原帖由 87er 於 2018-8-20 01:29 PM 發表

男人就係爲咗幾分鐘而甘願受困,
亦睇得出男人比女人對事較易化為,
所以一個家庭女人開唔開心係好關鍵。
當然亦可唔理女人感受。
師兄對嗰幾分鐘開心好堅持

我寧願平時多d 湯水,講野唔好咁掘,好過。

我寧願以後唔篤,以我開心為主。

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 01:48 PM 發表

咁女人點解要同你結婚

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-8-20 01:51 PM 發表

咁女人點解要同你結婚
我都唔知喎,我都是被迫婚既,依個是事實。

未結婚都唔係咁,結完生完...

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 01:55 PM 發表

我都唔知喎,我都是被迫婚既,依個是事實。

未結婚都唔係咁,結完生完...
大人大姐你自己唔就範又邊有得迫

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-8-20 01:59 PM 發表

大人大姐你自己唔就範又邊有得迫
你估依個詞我作架?! 你覺得無得迫一係你太年輕,一係係太狠心。
迫死人迫到跳樓都可以,無得迫,你講真架?!

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 02:02 PM 發表

你估依個詞我作架?! 你覺得無得迫一係你太年輕,一係係太狠心。
迫死人迫到跳樓都可以,無得迫,你講真架?!
咁即係你自己揀㗎啦怨乜

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-8-20 02:08 PM 發表

咁即係你自己揀㗎啦怨乜
這是一個無意義的萬能Key.

例如你比人屈老爆,你有得揀自殺死以示清白,你唔揀去死怨咩,認罪啦。又等同有人話唔鍾意可以離開香港,留喺香港就收聲亦一樣。

有得揀無得怨?sorry 我唔認同。

哦......又或者當日佢都有揀我,咁我點樣都是佢揀的,佢都無得怨。佢有野唔like 又同佢禁講先。Thank you.

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 02:16 PM 發表

這是一個無意義的萬能Key.

例如你比人屈老爆,你有得揀自殺死以示清白,你唔揀去死怨咩,認罪啦。又等同有人話唔鍾意可以離開香港,留喺香港就收聲亦一樣。

有得揀無得怨?sorry 我唔認同。

哦......又或者當日佢都有揀我,咁我點樣都是佢揀的,佢都無得怨。佢有野唔like 又同佢禁講先。Thank you. ...
你可以試吓㗎喺度嘈有咩用你對住佢咪又係死狗

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

有D女人,覺得比碌野插入去了下了下,好受委屈,黑面,令歪面,熄燈先肯做,
姿勢永遠得一個,插兩下已經問你得未,插插下話乾要停止

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-8-20 01:48 PM 發表

就係唔去堅持幾分鐘,
你老婆先會唔開心。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]