• 瀏覽: 2,205
  • 回覆: 15
近近地屋企樓下有幾間,但又唔知好唔好
你地係點揀老師或補習社?

引用:
原帖由 lq590 於 2020-9-4 11:00 PM 發表

近近地屋企樓下有幾間,但又唔知好唔好
你地係點揀老師或補習社?
補習社 就問下D 精英同學仔 去邊度補習 去埋同一間就掂!

學語言 ? 日丶韓丶法丶西 比較常見, 但都未必 區區有得學!

英文 去英國文化協會,學完有考試,升中 或外國升學 必用!

回覆 引用 TOP

我覺得等遲啲疫情穩定先去上堂會好D

引用:
原帖由 人賤天不欺 於 2020-9-6 04:09 PM 發表

我覺得等遲啲疫情穩定先去上堂會好D
其實點叫穩定 ? 人多都可免則免啦

回覆 引用 TOP

我都好讚成學多個語言,但覺得中學先學好啲,小學學好英文先。

回覆 引用 TOP

我聽其他家長講,
之前佢小朋友係MXXkey trxx上
而家佢地好似係網左網上授課
但唔知係一堂有幾多個人同點一法

引用:
原帖由 我們的遊樂室 於 2020-9-9 05:57 PM 發表

我聽其他家長講,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我們的遊樂室 於 2020-9-9 05:57 PM 發表

我聽其他家長講,
下 ? 網上授課仲要 1 堂有幾個人 ?  咁點解我唔揀 amazingtalker ,寧願自己揀老師,但起碼 1對 1

引用:

我聽其他家長講,
monkey tree 我覺得唔好,成日轉老師同埋唔知個老師只係鬼佬定真係有老師資格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cecicheng323 於 2020-9-10 08:58 PM 發表

下 ? 網上授課仲要 1 堂有幾個人 ?  咁點解我唔揀 amazingtalker ,寧願自己揀老師,但起碼 1對 1
amazingtalker 咩黎架 ?

引用:
原帖由 lq590 於 2020-9-13 05:25 PM 發表

amazingtalker 咩黎架 ?
網上中介平台,
上面有唔同外語老師揀,
有晒介紹不過價錢就有高有低,
睇下自己想揀咩老師試堂半個鐘好多都係幾十蚊攪得掂,
好過拎一千幾百去試一個月堂,用zoom 上堂,
仲唔洗驚多人

引用:
原帖由 cecicheng323 於 2020-9-14 06:32 PM 發表

網上中介平台,
上面有唔同外語老師揀,
有晒介紹不過價錢就有高有低,
睇下自己想揀咩老師試堂半個鐘好多都係幾十蚊攪得掂,
好過拎一千幾百去試一個月堂,用zoom 上堂,
仲唔洗驚多人 ...
如果幾十蚊又可以試下

引用:
原帖由 joel-3- 於 2020-9-15 05:45 PM 發表

如果幾十蚊又可以試下
係呀, 講緊有啲老師可能 十幾蚊就可以試 25分鐘

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]