• 瀏覽: 2,299
  • 回覆: 23
bb唔飲奶粉,可以點好,依家係咁換,換左好d,但飲飲下又唔飲><見到人地d b肥嘟嘟但佢都偏瘦,好擔心,有無人都有咁既情況?

另外因為佢唔肯飲,有奶粉積左係到,有無人要?平放,有美素力1金裝900g(10多罐)同牛欄牌1 900g(2罐),有意請pm,疫情下無工開,希望賣到比有需要既人同時幫補下,養小朋友好貴><

你試下ENFINITAS啦,呢隻成份都幾靚,早產BB都岩飲

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-8-6 04:20 PM 發表

你試下ENFINITAS啦,呢隻成份都幾靚,早產BB都岩飲
呢個未試過,謝謝!

引用:
原帖由 山下富有獅子 於 2020-8-6 03:16 PM 發表

bb唔飲奶粉,可以點好,依家係咁換,換左好d,但飲飲下又唔飲><見到人地d b肥嘟嘟但佢都偏瘦,好擔心,有無人都有咁既情況?

另外因為佢唔肯飲,有奶粉積左係到,有無人要?平放,有美素力1金裝900g(10多罐)同牛欄牌1 900g(2罐),有意請pm,疫情下無工開,希望賣到比有需要既人同時幫補下,養小朋友好貴>< ...
我個仔飲ENFINITAS大, 個個月都見到佢有明顯重左
試奶粉我都試過轉, 有時真係要睇BB夾唔夾, 不過轉個陣唔好轉得太快, 唔係BB反而可能會唔適應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山下富有獅子 於 2020-8-6 07:57 PM 發表

呢個未試過,謝謝!
可能買1罐試下同BB夾唔夾先, 夾就先再買多D/等有優惠買多D

引用:
原帖由 miumuibb 於 2020-8-6 09:12 PM 發表

可能買1罐試下同BB夾唔夾先, 夾就先再買多D/等有優惠買多D
之前唔知,新手媽媽,一次過買左幾個月量依家屋企有10幾罐

引用:
原帖由 山下富有獅子 於 2020-8-6 09:13 PM 發表

之前唔知,新手媽媽,一次過買左幾個月量依家屋企有10幾罐
謝謝你呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumuibb 於 2020-8-6 09:12 PM 發表

ENFINITAS 1號仔平左啦,500蚊/罐

回覆 引用 TOP

我bb飲a+
成日嘈住飲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山下富有獅子 於 2020-8-6 07:57 PM 發表

呢個未試過,謝謝!
入美x臣媽媽會,睇下有冇sample比你試

點解一買買十幾罐? 好傻豬...
而家飲a+ neuropro都係試左先買,長肉又靚便,細罐試飲都係$30

引用:
原帖由 Garf!eld 於 2020-8-8 11:18 PM 發表

點解一買買十幾罐? 好傻豬...
而家飲a+ neuropro都係試左先買,長肉又靚便,細罐試飲都係$30
無經驗一開頭見ok,開車就一次過買,點知之後唔飯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山下富有獅子 於 2020-8-6 03:16 PM 發表

另外因為佢唔肯飲,有奶粉積左係到,有無人要?平放,有美素力1金裝900g(10多罐)同牛欄牌1 900g(2罐),有意請pm,疫情下無工開,希望賣到比有需要既人同時幫補下,養小朋友好貴>< ...
會唔會係厭奶? 有冇試過轉奶粉?

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-8-8 07:59 PM 發表

入美x臣媽媽會,睇下有冇sample比你試
宜家仲有嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yesbaby89 於 2020-8-10 03:00 AM 發表

會唔會係厭奶? 有冇試過轉奶粉?
有,轉左3次

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]