• 瀏覽: 2,186
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
小妹懷孕前系食肉獸無肉不歡,自從懷孕後聞肉嘔食肉嘔,跟住就開始食素,因為我食肉後一兩小時將食過既野嘔得一乾二淨,每次嘔完喉嚨如火焚燒,變相更加吸引唔到營養。

問過師父高見,師父話BB有可能系菩薩或前世系修行人,借我個肚嚟呢個世界。另外我更有新口禪:出家,我都冇諗過要出家,偏偏經常掛系嘴邊。

回覆 引用 TOP

https://www.youtube.com/watch?v=hrylpe6OTh0

https://www.youtube.com/watch?v=mQrg2WpAKI0

我係一個男人,經歴過幾十年情愛離合,
曾經愛過幾個女人,太耐嘅已經離開ー
乾二淨。而過去二十幾年嘅,依然從分
開後尚有聯絡問候。縁來可聚縁盡則離。
我曾講過:
世間聰明嘅女人係做個成功嘅媽媽,
而唔係好妻子。因為男人會變心,亦會因
病而早逝,故剩下凋零的女人將覺遺憾。
世間聰明嘅男人係做個成功嘅父親,成功
嘅領導,而唔係好老公。因為老婆會因病
早去,而剩下自己單身過老而孤獨。
男女愛情是過眼雲煙、真心相愛也如是。
只有血縁関係嘅下一代,先係真正人愛嘅
延續。

回覆 引用 TOP

咁幾好啊,食素咪多啲食冬菇豆類補充蛋白質囉!

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-3-31 09:32 AM 發表

咁幾好啊,食素咪多啲食冬菇豆類補充蛋白質囉!
都有食而加食左素就冇再嘔,擺盤靚啲都好吸引

回覆 引用 TOP

食雞蛋會唔會覺得腥?
食苦瓜會唔會覺得苦?

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-3-31 10:47 AM 發表

食雞蛋會唔會覺得腥?
食苦瓜會唔會覺得苦?
我食檸檬都唔覺酸,食辣椒都唔覺辣,你講果d小兒科

引用:
原帖由 呂貧友 於 2020-3-31 10:55 AM 發表

我食檸檬都唔覺酸,食辣椒都唔覺辣,你講果d小兒科
咁就恭喜晒啦!咁樣就係業障消除諸事大吉!

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:
原帖由 紫微斗數白熊王 於 2020-3-31 11:03 AM 發表

咁就恭喜晒啦!咁樣就係業障消除諸事大吉!
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

紅孩兒轉世

引用:
原帖由 Canno3721 於 2020-4-15 05:43 PM 發表

紅孩兒轉世
我會幫佢舖好出家之路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上遠方的路人 於 2020-4-16 11:32 AM 發表

冇諗過要出家,偏偏經常掛系嘴邊
梗系冇😂😂😂

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]