• 瀏覽: 1,266
  • 回覆: 13
上次有位Sis想我share返眼袋資訊,所以直接自己出。其實係早一排做既,岩岩辭咗工都得閒唔使見人,因為fd做左鼻所以介紹,佢效果都好我做眼袋唔係咩大手術價錢ok就試左.. 可以分享返之前相
(化左少少妝,但眼袋係比較西利,唔好意思無視左我個黑眼圈)

其實我係見左Con之後先再約時間比醫生做嘅,過程其實都快你問我痛唔痛我就覺得唔痛,但你係要俾啲時間佢消腫囉,1-2個星期到(Sor搵唔番中間相)..我之前係真係試過做機但係都搞唔掂,咁當然如果你問題不大嘅咁當然試咗做機先啦!總括來講我覺得好OK做完唔使煩,佢冇sell我做其他嘢就淨係做咗個眼袋,可能本人皮膚都OK
(冇錯我真係好得閒所以我去做埋條眉,因為已經完全消哂腫,都正常化返妝)

我做個時係優惠都萬幾蚊,我諗都算平?定其他Sis重平?

日日呢係屋企抗疫真係好悶,想要美白艙sharing 就留言話我知,當大家傾下計分享下!不喜勿插,文都有d長

熱賣及精選
我都有做但消腫好似冇你咁快,你邊到做?

引用:
原帖由 高大平平核心 於 2020-8-11 07:28 PM 發表

我都有做但消腫好似冇你咁快,你邊到做?
我諗都係每個人唔同,Pm你

請問可唔可以pm講?

引用:
原帖由 Tshan_823 於 2020-8-3 07:10 PM 發表

上次有位Sis想我share返眼袋資訊,所以直接自己出。其實係早一排做既,岩岩辭咗工都得閒唔使見人,因為fd做左鼻所以介紹,佢效果都好我做眼袋唔係咩大手術價錢ok就試左.. 可以分享返之前相(冇錯我真係好得閒所以我去做埋條眉,因為已經完全消哂腫,都正常化返妝)

日日呢係屋企抗疫真係好悶,想要美白艙sharing 就留言話我知,當大 ...
我係男人 都想去眼袋

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-8-16 07:35 AM 發表

我係男人 都想去眼袋
嚴唔嚴重?

引用:
原帖由 Tshan_823 於 2020-8-16 10:38 AM 發表

嚴唔嚴重?
正常眼袋

引用:
原帖由 chocolathk 於 2020-8-14 11:22 PM 發表

請問可唔可以pm講?
可以呀Wechat都得 當傾下計

請問係邊間做? 可否pm我🙏🏻

可以pm醫生資料嗎?

請問可以pm醫生資料嗎?謝謝

引用:
原帖由 Tshan_823 於 2020-8-3 07:10 PM 發表

上次有位Sis想我share返眼袋資訊,所以直接自己出。其實係早一排做既,岩岩辭咗工都得閒唔使見人,因為fd做左鼻所以介紹,佢效果都好我做眼袋唔係咩大手術價錢ok就試左.. 可以分享返之前相(冇錯我真係好得閒所以我去做埋條眉,因為已經完全消哂腫,都正常化返妝)

日日呢係屋企抗疫真係好悶,想要美白艙sharing 就留言話我知,當大 ...
請問可以pm醫生資料嗎?謝謝
我係新手PM唔到你

引用:

麻煩pm醫生資料

引用:

pm pls

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]