• 瀏覽: 8,764
  • 回覆: 28
終於儲夠錢, 之前見同事打完少女針, 填充得幾好, 咁就試下喺兩星期 前 尖沙咀搵醫生填充 虎紋位置, 咁你做之前有查麻醉膏, 醫生佢有細心講解, 用鈍針安全啲 , 咁成個過程都好快冇乜唔舒服, 而家消咗腫效果開始出嚟,

引用:
原帖由 樓上純情的羊 於 2019-9-19 06:05 PM 發表

終於儲夠錢, 之前見同事打完少女針, 填充得幾好, 咁就試下喺兩星期 前 尖沙咀搵醫生填充 虎紋位置, 咁你做之前有查麻醉膏, 醫生佢有細心講解, 用鈍針安全啲 , 咁成個過程都好快冇乜唔舒服, 而家消咗腫效果開始出嚟, ...
我都打咗醫生失手激死我

How much?

引用:
原帖由 妙仔 於 2019-9-20 05:55 PM 發表

我都打咗醫生失手激死我
有無相參考

可以send醫生資料比我嗎?thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 misu3333333333 於 2019-9-21 04:26 PM 發表

有無相參考
無相,但不要去B記

引用:
原帖由 妙仔 於 2019-9-22 03:17 PM 發表

無相,但不要去B記
點解呀?

回覆 引用 TOP

效果牛阿!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sytckm 於 2019-9-21 02:29 AM 發表

How much?
我都有打呀
比較左好幾間先決定打
一針都係6000蚊到,唔貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上純情的羊 於 2019-9-19 06:05 PM 發表

終於儲夠錢, 之前見同事打完少女針, 填充得幾好, 咁就試下喺兩星期 前 尖沙咀搵醫生填充 虎紋位置, 咁你做之前有查麻醉膏, 醫生佢有細心講解, 用鈍針安全啲 , 咁成個過程都好快冇乜唔舒服, 而家消咗腫效果開始出嚟, ...
可以send 醫生資料比我嗎,thanks

回覆 引用 TOP

引用:

請問可唔可以pm details?

回覆 引用 TOP

Hi 可以pm醫生資料嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]