• 瀏覽: 4,196
  • 回覆: 24
如題,cwb就近我D,但好怕比人sell爆,
又唔想去大集團驚要買PACKAGE比人綁死,有無pro d,好服務,環境又ok既醫美介紹下?

你想做咩treatment?
銅鑼灣既話...我FD之前介紹左間小店比我,去過做Exilis膠原槍,環境好舒服,而且都幾靜~
做完機有支膠原蛋白飲送,幾buy佢地內外夾攻個Concept~ 我單次買,無上package呀,但佢都無特登SELL我,可以去試下~

cwb好似都多樓上店?

謝謝

留名想知

LM

引用:
原帖由 flirtyougirl 於 2020-7-2 03:32 PM 發表
你想做咩treatment?
銅鑼灣既話...我FD之前介紹左間小店比我,去過做Exilis膠原槍,環境好舒服,而且都幾靜~
做完機有支膠原蛋白飲送,幾buy佢地內外夾攻個Concept~ 我單次買,無上package呀,但佢都無特登SELL我,可以去試下~ ...
想知幾錢先? 你做面定眼?銅鑼灣邊到?唔出名?

引用:
原帖由 一個好人x2 於 2020-7-6 11:10 AM 發表

想知幾錢先? 你做面定眼?銅鑼灣邊到?唔出名?
唔出名嫁,佢地主要做熟客referral
廣告都唔多,不過仲好啦,多廣告就賣得貴我做全面包埋眼,送埋支膠原美肌飲,千幾蚊,係白沙道~
要地址先pm問me啦

引用:
原帖由 沒有世界的盡頭 於 2020-7-3 01:21 PM 發表
cwb好似都多樓上店?
多,不過唔hard sell又可以單次做真係少(我之前去其他中過伏sosad...
難得先試到間有心跟

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-7-6 12:21 PM 發表

Exilis 膠原槍? 做面/ 眼睛?
yesyes,呢隻都係見佢有FDA先放心~出黎firming效果又ok wo
我係做面+眼,千8一次度~最尾佢仲送左膠原飲

引用:
原帖由 flirtyougirl 於 2020-7-7 12:44 PM 發表

唔出名嫁,佢地主要做熟客referral
廣告都唔多,不過仲好啦,多廣告就賣得貴我做全面包埋眼,送埋支膠原美肌飲,千幾蚊,係白沙道~
要地址先pm問me啦 ...
邊間?我都搵間環境靚少少有質素既,但又唔太想去大集團比人綁死~

引用:
原帖由 一個好人x2 於 2020-7-7 06:07 PM 發表

邊間?我都搵間環境靚少少有質素既,但又唔太想去大集團比人綁死~
呢間靚嫁 叫beauty Ipluso
係白沙道環境幾好
我都唔鐘意去大集團==SELL到暈,係鐘意呢間小店幾有heart同埋SERVICE好D

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]