• 瀏覽: 5,459
  • 回覆: 31
平時只做下無針埋線,但想做啲更有效keep得耐啲嘅提升面部嘅療程。

想請教有無sis做過Thermage 可否分享下,邊度做?同埋keep幾耐

回覆 引用 TOP

有朋友去beauskxx做thermage全面,見佢效果幾好,同埋話無hardsell佢做其他位。效果聲稱有1-2年,不過佢先做完半年,未知真實keep到幾耐。

引用:
原帖由 隔離強勁的魚蛋 於 2020-4-13 10:07 PM 發表

有朋友去beauskxx做thermage全面,見佢效果幾好,同埋話無hardsell佢做其他位。效果聲稱有1-2年,不過佢先做完半年,未知真實keep到幾耐。
Thanks, 知唔知大概幾錢一次?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 隔離強勁的魚蛋 於 2020-4-13 10:07 PM 發表

效果幾好? 是預期中的效果?
有冇有效保障嗎?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。

回覆 引用 TOP

同埋係醫生做定普通美容師做就得呢

回覆 引用 TOP

Thermage我係舊年年中打既 而家仲keep得好好
塊臉變緊左又細左

引用:
原帖由 容容兒 於 2020-4-15 11:23 AM 發表

塊臉變緊左又細左
可否pM資料?🙏🏻

引用:
原帖由 may8888_wong 於 2020-4-15 11:24 AM 發表

可否pM資料?🙏🏻
Pm左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 容容兒 於 2020-4-15 11:23 AM 發表

塊臉變緊左又細左
Thermage  刺激真皮層中的膠原組織,提拉輪廓、減紋、瘦面、去皺作用。
達致即時收縮、收緊的效果,同時促進膠原蛋白逐漸增生,持續塑造立體輪廓,回復年輕時的彈滑緊緻。

thermage  是否勝于 smas 刺激筋膜層。收緊、提升、瘦面、去紋之效。 促進膠原蛋白逐漸增生?
HIFU VS Thermage哪個好?

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-4-16 10:37 AM 發表

Thermage  刺激真皮層中的膠原組織,提拉輪廓、減紋、瘦面、去皺作用。
達致即時收縮、收緊的效果,同時促進膠原蛋白逐漸增生,持續塑造立體輪廓,回復年輕時的彈滑緊緻。

thermage  是否勝于 smas 刺激筋膜層。收緊、提升、瘦面、去紋之效。 促進膠原蛋白逐漸增生?
HIFU VS Thermage哪個好? ...
我都想知道,你都想做thermage ma?

我問左一間佢話四月優惠價錢係14xxx 做一次全面,由專業治療師做,咁係咪正常?

引用:
原帖由 may8888_wong 於 2020-4-16 02:28 PM 發表

我問左一間佢話四月優惠價錢係14xxx 做一次全面,由專業治療師做,咁係咪正常?
你可以做 Ulthera療程,由專業註冊醫生做,但價錢相對貴啲,會做到筋膜層去提拉,相對hifu因為能量落點分散,未深入到肌底彈力網個層,keep到9個月至一年,做一次後生5年真心推
有興趣pm我

回覆 引用 TOP

引用:

塊臉變緊左又細左
可否PM 我🙏🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 may8888_wong 於 2020-4-16 02:23 PM 發表

我都想知道,你都想做thermage ma?
在考慮中, 如上幾萬就遲一些再說。減少浪費金錢時間
面部鬆弛- 改善面部下垂: 令皮膚緊緻, 有彈性, 實有好多個方法。
或會尋找更劃算。如填充劑 或其它? 醫美愈來愈進步, 價格也會愈來愈大眾化。

你有什麼看法?

引用:
原帖由 ginger.333 於 2020-4-17 10:41 AM 發表

在考慮中, 如上幾萬就遲一些再說。減少浪費金錢時間
面部鬆弛- 改善面部下垂: 令皮膚緊緻, 有彈性, 實有好多個方法。
或會尋找更劃算。如填充劑 或其它? 醫美愈來愈進步, 價格也會愈來愈大眾化。

你有什麼看法? ...
我都係想面部提升緊緻,填充濟我唔敢,因為打針我驚,同埋我無凹冚問題,只係鬆弛下垂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]