• 瀏覽: 3,946
  • 回覆: 26
最近日日返工都喺地鐵見到法拉個廣告~
間美容公司好似係叫vitae? highlight心形輪廓@@
有冇sis知道係咪咩嚟?

熱賣及精選
你想免費落廣告

不是興,是剛開張,狂賣廣告而已。個理論都幾無聊…其實個心畫闊d長d都得,一樣無standard…

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-10-17 10:44 PM 發表

不是興,是剛開張,狂賣廣告而已。個理論都幾無聊…其實個心畫闊d長d都得,一樣無standard…
你完全講中哂

咩叫心形面?乜唔係尖面咩

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-10-17 10:44 PM 發表

我諗心形應該係最原始個種心掛XD
望落童顏d個種,估應該係咁既意思
長+尖好顯老

引用:
原帖由 youburnwithus 於 2021-10-19 01:05 PM 發表

咩叫心形面?乜唔係尖面咩
姐係蘋果肌個位飽滿立體啲, 下巴都尖尖又緊緻有jawline, 睇落會後生啲嗰種…

引用:
原帖由 dunaskmela 於 2021-10-19 07:11 PM 發表

姐係蘋果肌個位飽滿立體啲, 下巴都尖尖又緊緻有jawline, 睇落會後生啲嗰種…
即係要打針?

引用:
原帖由 chilijojo 於 2021-10-19 02:07 PM 發表

我諗都係收緊拉提個類
我反而想做Ulthera
做一次一了百了,keep1年
ulthera 半面平平地都係幾千蚊....有效果好多

引用:
原帖由 差差蚌卡 於 2021-10-20 01:20 PM 發表

即係要打針?
唔一定要打針,u can try face gym呀~
姐係先拉提肌底,再幫你膠原增生,塊面會立體好多
上次試做個個係嫩膚緊緻treatment,我覺得做完真係有用

引用:
原帖由 ruiiijfu 於 2021-10-20 02:54 PM 發表

ulthera 半面平平地都係幾千蚊....有效果好多
想知邊間咁平?

呢個系打廣告

引用:
原帖由 差差蚌卡 於 2021-10-17 02:36 PM 發表

最近日日返工都喺地鐵見到法拉個廣告~
間美容公司好似係叫vitae? highlight心形輪廓@@
有冇sis知道係咪咩嚟?
以前讀化妝學校嗰時個老師講話心型面既人係最靚,不過人緣就唔多好 ,圓面人緣係最好😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]