• 瀏覽: 2,824
  • 回覆: 19
成日聽大家講咩美國機韓國機,岩岩個美容院staff先不停介紹我無針埋線,
話同hifu一樣可以keep成年,
好彩我返去check一check先知無針埋線係韓國機咋!
韓國機無記錯好似係無咩力…差少少中伏

熱賣及精選
一直以黎無針埋線都係講緊韓國出既低能量Hifu
比以往既ultraformer/u one個D更加能量細
同美國機係2個層次...

韓國機送我都唔打

引用:
原帖由 minleem 於 2019-11-19 03:08 AM 發表

成日聽大家講咩美國機韓國機,岩岩個美容院staff先不停介紹我無針埋線,
話同hifu一樣可以keep成年,
好彩我返去check一check先知無針埋線係韓國機咋!
韓國機無記錯好似係無咩力…差少少中伏 ...
hifu同無針埋線根本兩樣野黎架!
兩樣都好, 話打一次可以keep到成年係無可能嘅

韓國機一般係要打四五次先keep到少少,同見少少效果咋
所以我寧願俾多少少去打美國機算

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-11-19 10:04 AM 發表

係呀,真正keep得耐要打到落肌底,起碼要能量高先做到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maggie1610 於 2019-11-19 12:18 PM 發表

hifu同無針埋線根本兩樣野黎架!
兩樣都好, 話打一次可以keep到成年係無可能嘅
一年效果係至少要打到落4.5mm既美國機先得嫁~

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-11-19 10:04 AM 發表

姐係ultraformer/u one同無針埋線都係韓國機黎?
咁唔怪得睇落平咁多了!

引用:
原帖由 Scarlettwong10 於 2019-11-19 11:49 AM 發表

韓國機送我都唔打
呀,係因為無咩效定係keep得唔耐?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-11-19 04:45 PM 發表

韓國機一般係要打四五次先keep到少少,同見少少效果咋
所以我寧願俾多少少去打美國機算
咁你有無打過美國機?你覺得值嗎?

引用:
原帖由 minleem 於 2019-11-19 06:44 PM 發表

姐係ultraformer/u one同無針埋線都係韓國機黎?
咁唔怪得睇落平咁多了!
係 仲有v max都係韓國機既無針埋線
得ulthera係美國機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 minleem 於 2019-11-19 06:45 PM 發表

咁你有無打過美國機?你覺得值嗎?
我搵醫生打左次,一次都見到輪廓修得好好,都有成年效果喇
圍番其實好過你做其他平機

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-11-19 04:57 PM 發表

一年效果係至少要打到落4.5mm既美國機先得嫁~
一次keep一年肯定唔得, 真係打4.5mm開到最大唔好話揸麻膏呀, 食埋止痛藥你都頂唔順啦!

引用:
原帖由 maggie1610 於 2019-11-20 04:24 PM 發表

一次keep一年肯定唔得, 真係打4.5mm開到最大唔好話揸麻膏呀, 食埋止痛藥你都頂唔順啦!
可以嫁,親身試過
其實正路高能量既機打全面一定要醫生做既!2樣都要,搽麻膏+食止痛藥
最緊要係醫生識得就你痛感同皮膚深度,狀況要落咩度數呀,所以先話要搵出名啲既中心!
同埋一定要美國機(有D係假機,一定要認屋形既FDA貼紙

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2019-11-20 06:44 PM 發表

可以嫁,親身試過
其實正路高能量既機打全面一定要醫生做既!2樣都要,搽麻膏+食止痛藥
最緊要係醫生識得就你痛感同皮膚深度,狀況要落咩度數呀,所以先話要搵出名啲既中心!
同埋一定要美國機(有D係假機,一定要認屋形既FDA貼紙 ...
但我覺得額頭無乜肉,打ulthera 咪勁痛? 係咪可以唔打某d位…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]