• 瀏覽: 1,192
  • 回覆: 15
中西醫都睇過晒, 皮膚時好時壞, 究竟有無得醫?
ps. 已經少食辛辣刺激性食物, 有搽防曬同轉用organic護膚品

我都經常要食抗生素、擦杜鵑花酸同metronizede gel但都唔斷尾
想試下激光或針灸,唔知得唔得

回覆 引用 TOP

我打excel V有效,次次打完睇返分析見住啲微絲血管愈黎愈少,好開心

引用:
原帖由 正正bb 於 2019-6-12 10:11 PM 發表

我打excel V有效,次次打完睇返分析見住啲微絲血管愈黎愈少,好開心
可以分享係邊打? 我通常見d人話打v beam但好痛
你個個係咪醫生打and how much?

引用:
原帖由 正正bb 於 2019-6-12 10:11 PM 發表

我都打過excel v, 真係work! 想知你邊間,HM,比較下d價錢

引用:

我都想知你邊到打 幾$?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-6-13 06:02 PM 發表

我都打過excel v, 真係work! 想知你邊間,HM,比較下d價錢
咁你邊到打?

回覆 引用 TOP

引用:

聽落好似唔錯…我見v beam會打到塊面一撻撻紅印, excel V會唔會架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongkc1989 於 2019-6-13 05:01 PM 發表

可以分享係邊打? 我通常見d人話打v beam但好痛
你個個係咪醫生打and how much?
我係Le Doxes打左6次excel V,依家好返8成了
佢有分醫生同光師打,我光師打平均都係千三蚊,醫生會再貴啲,但因為我試做時見到啲光師都好專業又好有耐性一對一講解,所以就無特別加錢俾醫生打
v beam我以前都有係第2間試過,但好痛同打完好腫,excel V就少左好興好熱嘅感覺!而且我之前搵醫生打c beam要$4xxx一次,效果仲無excel V咁好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-6-13 06:02 PM 發表

我係LD打,試做$980之後$1300/次激光師打,醫生打貴多小小
我比較過價錢都算抵同埋試做係激光師做我覺得都好有經驗所以無搵醫生

引用:
原帖由 正正bb 於 2019-6-15 11:45 AM 發表

我係LD打,試做$980之後$1300/次激光師打,醫生打貴多小小
我比較過價錢都算抵同埋試做係激光師做我覺得都好有經驗所以無搵醫生
咁都幾抵!

引用:
原帖由 正正bb 於 2019-6-15 11:45 AM 發表

我做個間B記都係$980激光師, 之後都可以keep住依個價買package
認同激光師有經驗都唔洗搵醫生既, 醫生d時間又難d book

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongkc1989 於 2019-6-11 05:44 PM 發表

中西醫都睇過晒, 皮膚時好時壞, 究竟有無得醫?
ps. 已經少食辛辣刺激性食物, 有搽防曬同轉用organic護膚品
其實無得斷尾架,只係做下treatment可以舒緩一下。我個人唔太建議用organic,幫助不大。

回覆 引用 TOP

我已經斷左尾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sobasaq 於 2019-6-17 07:05 PM 發表

咁都幾抵!
係啊, 有朋友介紹仲有九折再送 body+ facial, 幾抵玩, 需要可PM~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]