• 瀏覽: 33,623
  • 回覆: 135
  • 追帖: 7
溶脂針聽咗幾年,睇到大部分唔合國際標準,因為成份所以全部都冇香港衛生署注冊,爬文睇分享都冇一隻針有國際認可,所以冇衝動去做,太危險,唔知打左咩落身體

見到fb 有間公司引入一隻有FDA認可嘅溶脂針即刻就打去問,上網再做一次功課,等左咁多年終於有香港衛生署註冊,又有FDA認可嘅針劑

我打雙下巴位,已打左第一次療程,站時未消腫,醫生話復原期大概要30至40日,感覺硬硬地同腫,少少痛
第一次打左3枝,黎緊下個月要打多3枝先可以永久,姑娘講解過最基本要做兩次療程,有啲嚴重嘅可能要做多2次,睇雙下巴大細及分散程度

溶脂針有分縮細脂肪細胞,同打碎脂肪細胞,我打緊嘅針係打碎脂肪細胞,其實同抽脂無異,做到永久效果,之前都有諗過抽脂,但係復原期太長,我要返工冇可能靜靜雞做完冇人知,依家打完針都會腫,但係帶住mask 冇咁覺眼,公司又俾我隔日WFH, 站時冇人知我打左

熱賣及精選
引用:
原帖由 unaxxx 於 2020-7-28 04:26 AM 發表

邊間 隻藥咩名呀PM plz
Belkyra 👈🏻👈🏻有fda溶脂針
其他韓國法國牌子都冇fda, 大劣打就更加唔好
太危險

Sent左俾你, check plz

大家唔好諗住價錢會俾抽脂平好多,只係抽脂要麻醉,打溶脂只需要局部麻醉,意識清醒,復原時間短過抽脂,但係絕對唔係今日打完一星期靚哂,完全好番見效唔痛唔硬,要起碼等一個月

你見到效果未? 你打左幾多錢,要打幾多次
係咪可以永久?好想打

引用:
原帖由 Sueszechan 於 2020-7-29 06:59 PM 發表

你見到效果未? 你打左幾多錢,要打幾多次
係咪可以永久?好想打
有見到效啦,whatsapp 俾姑娘睇佢話等多一陣會再好啲,佢睇相話見到我recover 60% 咋, 我衣家已覺得雙下巴細左好多

我買左basic 2次療程,有6枝針,因為第一枝平d,平均一枝5000幾, 醫生話打一次都見效果,但要永久起碼要打兩次是最基本

😮😮😮👍🏻👍🏻👍🏻,係咪女dr 打,你全面都瘦了
最後張相係打完幾耐影嫁

引用:
原帖由 隔離怪OL 於 2020-7-31 09:33 PM 發表

有見到效啦,whatsapp 俾姑娘睇佢話等多一陣會再好啲,佢睇相話見到我recover 60% 咋, 我衣家已覺得雙下巴細左好多

我買左basic 2次療程,有6枝針,因為第一枝平d,平均一枝5000幾, 醫生話打一次都見效果,但要永久起碼要打兩次是最基本 ...
第一針幾錢? 效果👍🏻👍🏻可唔可以打面頰

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2020-8-1 02:02 AM 發表

😮😮😮👍🏻👍🏻👍🏻,係咪女dr 打,你全面都瘦了
最後張相係打完幾耐影嫁
係女醫生,打完兩weeks後影,姑娘話效果未係最好因為正常未消腫,我心急分享

引用:
原帖由 樹上芬芳的回覆 於 2020-8-3 10:10 PM 發表

第一針幾錢? 效果👍🏻👍🏻可唔可以打面頰
試打4000幾首枝,之後要睇你買幾多枝再折扣,我見過有人分享溶脂針打面,個人認為有babyfat 會young 啲未必要打溶脂針

好吸引,打完之後幾耐先消腫or自然啲 ? ?聽講打完會腫好耐一個星期後消哂腫見得人未?

引用:
原帖由 門外遇到了蝦仁 於 2020-8-7 11:19 PM 發表

好吸引,打完之後幾耐先消腫or自然啲 ? ?聽講打完會腫好耐一個星期後消哂腫見得人未?
要等30-40日消腫,所以姑娘話仲有得瘦
樓上係打完兩星期到影,呢排都要帶口罩,唔係好覺眼

就咁睇張相,打完兩星期都ok咼,都見得下人,唔腫唔似打左野。其實腫係最怕食飯要除口罩比同事發現打左野

引用:
原帖由 門外遇到了蝦仁 於 2020-8-8 03:13 AM 發表

就咁睇張相,打完兩星期都ok咼,都見得下人,唔腫唔似打左野。其實腫係最怕食飯要除口罩比同事發現打左野
呢排唔俾人聚會,日日面壁係自己位食/或者一個人食,有時又可以wfh, 冇人發現

摸到硬,少少痛,我都估唔到兩星期就瘦
過多兩三星期再影

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]