查看完整版本 : IPFS

煙民母親生賤種 2018-9-10 03:16 AM

IPFS

[url]https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27704223&page=1[/url]

你估呢條友識唔識寫 Code  ??

xianrenb 2018-9-10 09:21 AM

[quote]原帖由 [i]煙民母親生賤種[/i] 於 2018-9-10 03:16 AM 發表 [url=https://computer.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=487064688&ptid=27704228][img]https://computer.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
[url=https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27704223&page=1]https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27704223&page=1[/url]

你估呢條友識唔識寫 Code  ?? [/quote]

我估佢唔識,如果識,應該是搞另一種 coin ,自己做 ICO 。

其實呢 d 乜 coin 物 coin ,好多都話可以解決到現今貨幣及其他 coin 的問題,預計會升值,吸引人地去買。
但如果真的是解決到問題的話,就應該像真正貨幣一樣,價格無可能大上大落。
換言之,d coin 的價格根本不可能大幅上升的。
現實中,炒外幣幾乎不可能不借錢炒(孖展),因為匯率變化不大。
這樣看, d 人炒 d 乜 coin 物 coin ,本身就是自相矛盾。
頁: [1]
查看完整版本: IPFS