註冊 登入

去旅行, 男朋友dup低我一個自己返香港

去旅行, 男朋友dup低我一個自己返香港 E-mail 此主題給朋友

我同男朋友識左唔夠兩星期就一齊, 跟住拍左兩個月拖,
咩野都好快,
上星期出發去旅行,
夜晚沖完涼落妝, 準備諗住同佢試下第一次,

點知佢即刻好似有d唔妥
連我掂佢都唔鍾意咁...最尾咩野都無發生...

第二日化返妝佢又變返正常, 但第二晚一落妝佢就又變得好cool咁
到最後一日我一訓醒佢就唔見左人,
仲寫低封信話佢有急事返香港先...

我唔知自己做錯d咩, whatsapp佢唔覆
返到香港即刻打比佢, 冇人聽,任何野都無應機, 成個人失蹤咁

我以為呢d係tvb 劇情黎, 但真係無諗到佢會dup定我自己一個返香港,
仲失埋蹤, 咁樣都唔知係咪叫分左手,

我同d fd講, 有個fd話係咪我素顏太樣衰嚇親佢,
但我都係有d斑姐, 同埋就算嚇親佢都唔洗咁誇張自己走左去掛?...

引用:
原帖由 可愛的妹頭 於 2018-6-11 02:48 PM 發表

咩野都好快,
上星期出發去旅行,

點知佢即刻好似有d唔妥

第二日化返妝佢又變返正常, 但第二晚一落妝佢就又變得好cool咁

我唔知自己做錯d咩, whatsapp佢唔覆
返到香港即刻打比佢, 冇人聽,任何野都無應機, 成個人失蹤咁

我以為呢d係tvb 劇情黎, 但真係無諗到佢會dup定我自己一個返香港,
仲失埋蹤, 咁樣都唔知係咪叫分左手,

我同d fd講, 有個fd話係咪我素顏太樣衰嚇親佢,
但我都係有d斑姐, 同埋就算嚇親佢都唔洗咁誇張自己走左去掛?...
呢個好肯定係美容去斑廣告一陣就會有其他帳號reply推介美容去斑療程睇住嚟

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-6-11 03:04 PM 發表

呢個好肯定係美容去斑廣告一陣就會有其他帳號reply推介美容去斑療程睇住嚟
係呀係呀個個POST都係賣廣告呀, 有煩惱唔上得黎POST既

回覆 引用 TOP

好明顯系介意你落左妝,吾果吾系化左妝又無事,夜晚落完又咁cool

回覆 引用 TOP

咁誇張?冇理由個男會做得咁明顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可愛的妹頭 於 2018-6-11 02:48 PM 發表

咩野都好快,
上星期出發去旅行,

點知佢即刻好似有d唔妥

我唔知自己做錯d咩, w ...
明顯真樣同化妝落差很大,佢感覺中伏了,此終真實樣子最實際
不過你條仔無呢條仔有風度! 好好醜醜都應該做埋場戲番香港先分手,

http://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27501539&extra=page%3D1

回覆 引用 TOP

引用:

咩野都好快,
上星期出發去旅行,

點知佢即刻好似有d唔妥

Post張相上來吧

回覆 引用 TOP

去左消費者委員會

回覆 引用 TOP

好似啲大媽網紅唔記得開美圖。😆😆😆😆😆😆

回覆 引用 TOP

引用:

咩野都好快,
上星期出發去旅行,

點知佢即刻好似有d唔妥

有相可解释你知

回覆 引用 TOP

睇後續會唔會買廣告

回覆 引用 TOP

係咪你落左妝好樣衰

回覆 引用 TOP

落妝嚇到縮咗....

回覆 引用 TOP

急事, 因見到鬼, 即刻病左, 要返港睇醫生!

回覆 引用 TOP

老作Post

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。