註冊 登入

女友話佢住公屋,但上到去就發現。。。

女友話佢住公屋,但上到去就發現。。。 E-mail 此主題給朋友

佢間公屋真係好正啊,500尺單位就有
成5-6個房,客廳又大又闊落,室內
設計得非常好,到處都係凌空儲物櫃
節省空間,非常有智慧,公屋家私又多,
我上到去佢屋企先知道原來呢個世界有
梳化床,訓覺時可以打開,訓醒之後
又可以褶埋,原來食飯台都可以褶埋
又打開,非常好玩又有創意!

本來對公屋無咩期望,但原來甘方便舒服,
平時想要乜野申隻手就拿到,唔洗好似
我私樓甘要走來走去或者叫Maria 幫我拿...

引用:
原帖由 win^_^ 於 2018-5-16 08:55 PM 發表

我私樓甘要走來走去或者 ...
有冇叫 Maria 幫你打飛機?

500尺間到5至6個房🤔有圖有真相

引用:
原帖由 喵喵S 於 2018-5-17 12:56 AM 發表

仲要個廳又大又闊落喎。

熱門搜尋: foundation 化妝掃 cc cream
引用:
原帖由 OCEANHT 於 2018-5-17 02:28 AM 發表

仲要個廳又大又闊落喎。
幻想唔到,有相先知

熱門搜尋: 頭皮 髮型 防脫髮洗頭水 腋毛

回覆 引用 TOP

500 6間房 仲有大廳?

熱門搜尋: 地產公司 按揭 保溫袋 梳化 辦公室傢俬 通渠
五六百呎劏到五六間房出嚟,又幾闊落下噃

引用:
原帖由 win^_^ 於 2018-5-16 08:55 PM 發表

我私樓甘要走來走去或者 ...
就算寫得幾明顯都好,香討人唔太識分辨曲線帖架。

引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-5-17 04:03 發表

就算寫得幾明顯都好,香討人唔太識分辨曲線帖架。
我都好想知道點解唔識分?obviously

引用:
原帖由 pw0221 於 2018-5-17 10:40 AM 發表

我都好想知道點解唔識分?obviously
因為蠢。

熱門搜尋: foundation 化妝掃 cc cream
仲有露台!

引用:
原帖由 喵喵S 於 2018-5-17 12:56 AM 發表

實尺500
廚房,廁所,3睡房 = 5至6個房?

引用:
原帖由 好友001 於 2018-5-17 11:01 AM 發表

實尺500
廚房,廁所,3睡房 = 5至6個房?
見 #8, #10。

曲線(膠)帖, 版主請處理!

熱門搜尋: foundation 化妝掃 cc cream soak off gel 眼睛 豐胸
其實陳某莊議員以恐嚇手法動不動就扯上"一國兩制"去反高鐵, 是不是收下了某些利益集團的大量活動費?

另請譚某豪議員宣傳所謂"高鐵無用論"之先, 申報自己任職航空界,有重大利益沖突

Μεγάλη Ιδέα: Magna Renovatio Nationis Sinii
引用:
原帖由 阿華留言 於 2018-5-17 11:13 AM 發表

見 #8, #10。

熱門搜尋: 頭皮 髮型 防脫髮洗頭水 腋毛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。