註冊 登入

身邊有個女仔朋友有個慘痛經歷

身邊有個女仔朋友有個慘痛經歷 E-mail 此主題給朋友

佢遇人不淑,本身同一個男仔互相都有好感。有一日,佢哋一大班Frd上嗰個男仔屋企玩。玩左一陣,我個女仔朋友去左廁所,佢去完廁所出翻嚟,忽然唔見哂班frd。

跟住佢周圍睇下,發現左有好感嗰男仔。「佢哋去哂邊呀?」然後,個男仔:「入哂去我間房呀,我地都入去吧。」

個女仔朋友無為意,照入去。點知入到去,一個人都無。然後,嗰男仔露出真面目,推左個女仔埋床,除哂佢啲衫;扯爛佢條底褲,強姦左佢。

佢哋完事後,嗰男仔捉左佢去一齊去沖涼,沖完之後唔知做咩再姦一次,之後先放佢走。

呢件事發生後,佢由一個活潑的女仔變成一個有少少內向的女仔。亦開始怕男仔。

我有建議佢報警,但佢好唔想,我亦無辨法。

嗰男仔係件事隔幾日後仲同自己啲frd講番當晚嘅情況(佢當然唔會話係強姦),佢口中嘅版本係話嗰女仔朋友做主動。話嗰女仔床上技術好好;背脊好滑等等。

最可恥係仲要wts嗰女仔,內容大概係:「嗰晚開唔開心呀?淫娃?」 「想扑野可以搵我,我可以免費扑你。」 「唔扑野都可以一齊沖下涼㗎。」

我講呢件事出黎係想警惕一下其他女仔,切忌要小心識人。

咁個一大班FD去晒邊?

[img][/img]
引用:
原帖由 冬不甩 於 2018-5-12 02:52 AM 發表

咁個一大班FD去晒邊?
個女仔朋友事後有問返佢地,原來有好感個男仔同班frd講,話屋企人就快返到屋企,而佢屋企人唔鐘意佢帶frd上屋企,用呢個理由耍走班frd。

介紹個女仔我識。。我幫你安慰佢。勸導佢報警

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 灝哥哥 於 2018-5-12 03:03 AM 發表

個女仔朋友事後有問返佢地,原來有好感個男仔同班frd講,話屋企人就快返到屋企,而佢屋企人唔鐘意佢帶frd上屋企,用呢個理由耍走班frd。
果男仔叫人上屋企開party 應該屋企大 有$ 可能私樓。外形吾錯 於是個女仔味想要佢。  c ching 我同你講 你天真過天真小朋友。我識女仔酒吧17 歲 喝酒 俾33 歲帶去男仔屋企搞 處都破埋。果男人好樣衰
之後果女全程吾叫人 事後吾報警

之後有男人問佢隻豬 就話比人姦
事實上 如果女人認自己玩一夜情會令形象受損。梗係話自己比人姦

年中不少係做完 之後幾日 覺得蝕底先報
但過程是半推半就

你有做過愛就知 女人身體反抗少少你都插吾到 你信?

引用:
原帖由 hitmantin 於 2018-5-12 03:41 AM 發表

果男仔叫人上屋企開party 應該屋企大 有$ 可能私樓。外形吾錯 於是個女仔味想要佢。  c ching 我同你講 你天真過天真小朋友。我識女仔酒吧17 歲 喝酒 俾33 歲帶去男仔屋企搞 處都破埋。果男人好樣衰

事實上 如果女人認自己玩一夜情會令形象受損。梗係話自己比人姦

但過程是半 ...
我信佢,因為我識左佢一段時間;我相信佢為人;而且我只係佢嘅朋友,無必要呃我。

至於個男仔係咪有錢個part,你估啱左,佢的確幾有米。

引用:
原帖由 灝哥哥 於 2018-5-12 02:14 AM 發表

佢遇人不淑,本身同一個男仔互相都有好感。有一日,佢哋一大班Frd上嗰個男仔屋企玩。玩左一陣,我個女仔朋友去左廁所,佢去完廁所出翻嚟,忽然唔見哂班frd。

跟住佢周圍睇下,發現左有好感嗰男仔。「佢哋去哂邊呀?」然後,個男仔:「入哂去我間房呀,我地都入去吧。」

個女仔朋友無留為意,照入去。點知入到去,一個人都無。然後,嗰男仔露出真面目,推左個女仔埋床,除哂佢啲衫;扯爛佢條底褲,強姦左佢。

佢哋完 ...
信啦信啦 出事啦

强姦係刑事
唔好开post亂up喎
呢度有監察
搞大左件事會有(人)揾你

真定假?

熱門搜尋: 脊柱側彎 腰痛 坐骨神經痛 健身教練
27.

回覆 引用 TOP

隊條仆街賤種出嚟啦.....你情我願就話啫, 依家老強喎.....

引用:
原帖由 灝哥哥 於 2018-5-12 02:14 AM 發表

個女仔朋友無留為意,照入去。點知入到去,一個人都無。然後,嗰男仔露出真面目,推左個女仔埋床,除哂佢啲衫;扯爛佢條底褲,強姦左佢。

佢哋完 ...
女仔唔報警,因為她好enjoy被好感男連續造再次,可能想同他做通宵,不過嗰個男人已經唔得。😂

如果是強姦,劇情不會是咁樣,所以她是自願。🤔

可能個好感男事後無表示,所以個女仔把整件事說成自己是受害者。🤗

回覆 引用 TOP

引用:

佢哋完 ...
你個女仔朋友幾多歲?

引用:
原帖由 hitmantin 於 2018-5-12 03:41 AM 發表

但過程是半 ...
你好有經驗,不過分析好合理。😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 灝哥哥 於 2018-5-12 03:49 AM 發表

我信佢,因為我識左佢一段時間;我相信佢為人;而且我只係佢嘅朋友,無必要呃我。

至於個男仔係咪有錢個part,你估啱左,佢的確幾有米。
朋友也可呃朋友,今時今日社會,人好難完全信人。我信她自願+享受過程,才同人做兩次。🤗

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。