註冊 登入

點解頸加肩咁多一條條既紋?有圖...

點解頸加肩咁多一條條既紋?有圖... E-mail 此主題給朋友

本人25歲,但其實早三四年前已經留意到自己條頸加肩膀唔係好靚,所以唔敢著d 一字肩既衫
平時睇到人地條頸同肩膀都係平滑無坑,我以為老左先會有,但我20-21歲已經有...什至1x 歲就已經有,到底點解既,可以點解決教教我thanks

唔覺啦 有自信就著咩都得啦

熱門搜尋: 牙醫 激光矯視 近視 扁平足 五十肩
引用:
原帖由 CollagenPeople 於 2018-4-15 07:52 PM 發表

本人25歲,但其實早三四年前已經留意到自己條頸加肩膀唔係好靚,所以唔敢著d 一字肩既衫
平時睇到人地條頸同肩膀都係平滑無坑,我以為老左先會有,但我20-21歲已經有...什至1x 歲就已經有,到底點解既,可以 ...
你仲有1毛宜粗的問題,我都有少少,不過不勁,
你得21就咁,咁老左點算,你有冇用LOTTION搽埋NECK ?
我30都沒呢個問題.

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2018-4-16 09:18 AM 發表

你仲有1毛宜粗的問題,我都有少少,不過不勁,
你得21就咁,咁老左點算,你有冇用LOTTION搽埋NECK ?
我30都沒呢個問題.
25 歲了,不過我21歲時已經發現有搽lotion 喺頸,不過唔係成日囉,同埋都係用d 普通lotion...毛孔粗真係好核突,但唔知點解決

引用:
原帖由 油站回收的烈女 於 2018-4-16 08:30 AM 發表

唔覺啦 有自信就著咩都得啦
唔係架,真人睇,好明顯

熱門搜尋: 牙醫 激光矯視 近視 扁平足
引用:
原帖由 CollagenPeople 於 2018-4-16 09:48 AM 發表

25 歲了,不過我21歲時已經發現有搽lotion 喺頸,不過唔係成日囉,同埋都係用d 普通lotion...毛孔粗真係好核突,但唔知點解決
25好YOUNG,都已經咁,咁點到30....
你的毛空大,CEAR UP 多點,我自己是磨砂,做下BODY MASK .
咁樣你過多幾年,COLLAGE 沒,更難攪.

引用:
原帖由 CollagenPeople 於 2018-4-16 09:49 AM 發表

唔係架,真人睇,好明顯
我嚴重過你好多 平時都照著一字領  我喃我太樂觀

熱門搜尋: 生bb 婚宴 西裝訂造

回覆 引用 TOP

feel better 吖樓主 慘過你嘅係度

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2018-4-16 09:52 AM 發表

25好YOUNG,都已經咁,咁點到30....
你的毛空大,CEAR UP 多點,我自己是磨砂,做下BODY MASK .
咁樣你過多幾年,COLLAGE 沒,更難攪.
係呀,再唔搵正確方法保養年紀大左實出事,咁我都要多d 幫肩頸做mask 先得喇

引用:
原帖由 油站回收的烈女 於 2018-4-16 10:13 AM 發表

feel better 吖樓主 慘過你嘅係度
你張圖睇落無我咁嚴重,你毛孔唔係好粗大

回覆 引用 TOP

頸都要防曬, 出左紋就好難救

引用:
原帖由 CollagenPeople 於 2018-4-16 10:36 AM 發表

係呀,再唔搵正確方法保養年紀大左實出事,咁我都要多d 幫肩頸做mask 先得喇
仲再MESSAGE , 其實係不關年記事,咩年幾只要有KEEP,都一樣可以YOUNG .

引用:
原帖由 mei1118 於 2018-4-16 10:40 AM 發表

頸都要防曬, 出左紋就好難救
我唯有由而家開始補救

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2018-4-16 10:48 AM 發表

仲再MESSAGE , 其實係不關年記事,咩年幾只要有KEEP,都一樣可以YOUNG .
想問下你用咩野幫肩頸做mask 架?你有做埋massage?咁一個月洗費咪好大?

引用:
原帖由 CollagenPeople 於 2018-4-16 10:55 AM 發表

想問下你用咩野幫肩頸做mask 架?你有做埋massage?咁一個月洗費咪好大?
我沒出去做,好貴,HOME 做,SO我SAVE 左好多MONEY BUY 好O的SKIN CARE 做,
多左的FACE MASK ESENCE 可以用埋NECK 到,
次次用LOTTION 都MESSAGE 下,
SUMMER 去BEACH 到浸下,因為有SALT 水內面,對SKIN 好,有KILL VARIOUS 作用,
我自己的一套PROTECT SKIN .

熱門搜尋: 名牌 online shopping 耳環 ring 眼鏡 日韓時裝 折扣
 71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。