註冊 登入

他是我第一個男人,我的第一次給了他。

他是我第一個男人,我的第一次給了他。 E-mail 此主題給朋友

幾年前剛大學畢業去了一間公司做文員,公司男多女少,女全部是師奶,得我一個是纯情年輕貌美的女仔,所以吸引好多狗公追求。但沒有一個我睇得上眼,只有他我會留意。

他口花花,但幾靚仔,除咗咸濕,他無其他不良嗜好。漸漸大家傾多咗,他就開始溝我。他太懂氹女仔,搞到我時時都好開心。

記得當年某段時間,他經常要留係公司開OT,有一次夜晚,他在公司打電話比我,他話好肚餓,想我買啲嘢比他吃,我就拿拿臨换衫出街買咗他愛吃的炸豆腐,再飛的去公司見他。

到了公司,只得他一人,他見到我,好感動的多謝我,我話買了他愛吃的炸豆腐,他話想吃我豆腐。他含情脈脈望着我,我臉也紅了。大家情不自禁下,XX咗。

完事後,他話送我回家,我話我已經是他女人,我想去他屋企,他話他女朋友係屋企唔方便。我聽了後,晴天霹靂,乜原來他有同居女友,他當我是甚麼,我傷心之下帶淚自己走了。到第二朝一早向公司辭職。

後來去了新公司工作,但發覺自己有孕,我想告訴他知,但他已有同居女友,我算係佢邊位,只好自己承受一切。現在個囡囡都幾歲大,我也不諗其他,好好養大囡囡,教她帶眼識人,不要貪睇仔。

基路難行

引用:
原帖由 加美柔 於 2018-4-15 11:34 AM 發表

幾年前剛大學畢業去了一間公司做文員,公司男多女少,女全部是師奶,得我一個是纯情年輕貌美的女仔,所以吸引好多狗公追求。但沒有一個我睇得上眼,只有他我會留意。

他口花花,但幾靚仔,除咗咸濕,他 ...
好似同另一帖打對台

淡泊
寧靜

回覆 引用 TOP

重作... 劇情一般.... 冇高低起伏.... 張力唔夠.... 情感的描述寫得唔夠 細膩.... 一個字...悶....

引用:
原帖由 加美柔 於 2018-4-15 11:34 AM 發表

我比較想睇第五段情,絶對唔會係膠的

又一膠帖  

熱門搜尋: 情侶戒指 韓國時裝 免費試用
點解咁多呢類新手嘅帖..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yyy1234 於 2018-4-15 12:57 PM 發表

我比較想睇第五段情,絶對唔會係膠的
我寫9次失戀收好多PM。
你寫4段情收到幾多PM?

引用:
原帖由 SkyLandSea 於 2018-4-15 01:23 PM 發表

我寫9次失戀收好多PM。
你寫4段情收到幾多PM?
點解我呢個多情種一個pm都收唔到架,好傷心

引用:

第一次菊花係會慘d既

引用:
原帖由 yyy1234 於 2018-4-15 01:51 PM 發表

點解我呢個多情種一個pm都收唔到架,好傷心
因為你icon無樣。

有邊個男人唔鹹濕?

引用:
原帖由 餓好 於 2018-4-15 01:58 PM 發表

因為你icon無樣。
講食力的, 我唔需要喺網上識女仔

引用:
原帖由 yyy1234 於 2018-4-15 02:00 PM 發表

講食力的, 我唔需要喺網上識女仔
因為你啲毛少

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。