註冊 登入

中年阿叔們,有冇諗過你]心目中溫柔體貼的小三,可能背住你做鬫n多野都唔知

中年阿叔們,有冇諗過你]心目中溫柔體貼的小三,可能背住你做鬫n多野都唔知 E-mail 此主題給朋友

幾年前我工作的地方來了一個Senior,起初人人都以為佢係好老公好爸爸,佢又好似好肯教下屬,慢慢佢成日同我、我個friend同另外一個男junior WhatsApp,又出.

慢慢佢就發動攻勢溝我個friend.我朋友樣貌身材普通,性格又唔係特別吸引同開朗,見人夫有車有樓雖然有仔有女,諗住都食住先啦。最搞笑係當時另外一齊玩開翵k同事都想追佢。我朋友諗過度過,都係有錢緊要齱A就咁樣做髐p三啦。最搞笑係佢話俾我聽人夫因為男同事追佢而嬲左男同事添.

做衰牁穔M好快有人知啦。我朋友其實心媟t暗自喜,就算有同事追問佢,佢話人]兩公婆冰封三尺、非一日之寒,都咪話唔係進擊的小三。慢慢甚至當左自己係人]私人秘書或代言人,同事問佢人夫最近點啊佢都會代答。體液唔介意俾人知道人夫租左間炮房方便偷情。

呢瓥奶H夫鰣I後梗係唔知啦。以為我個friend同佢係真愛,唔介意無名無份做佢背後的女人。

人夫的同學同事鰣I後就食晒花生。都係果句,成40歲人咁戇居,自己有個好老婆,仔女又活潑可愛,走去搞D咁洁A仲要個小三一瓥ㄜ孎l引。

話說人夫成日同小三line,講謠縞h咪又係dear啊,又或者係躠鬌騜錫emoji,就算人夫有釂A狦醼dea啊,小三都話聲你好勁!
點解我知?因為我個friend成cap纗儭鈤end俾我叫我幫佢分析.而我得出韔on clusion就係只要你夠姣夠面皮厚,人夫就算做鰲X低能洇A都話「你真的好棒啊!」屭k人就會受落謚捸C

慢慢佢]兩個都冇心機做洁A人夫仲試過下晝就唔見髐H去偷情。有一次又唔小心做錯野,結果離開了。

我個friend依家就成髐H夫鴷N言人。有時囍P事問佢人夫最近點啊?佢就會老婆上身,一五一十話晒比人聽。硱\先send鼳\]琴晚晚儮儭颩琝稄說C

雖然我覺得人夫好賤,但都有囍P情佢。成40歲人都咁戇居以為一個30歲鴾k人,會唔貪名分默默幫佢守住呢個秘密,仲要為髐@個心地唔好,有心計鴾k人搞到自己身敗名裂。

希望灠蔬翵k士明白呢個世界上係無免費午餐。係你乜炡冇黈伬啋皉P你嗌捱、同你結婚鶩茷Y你老婆。當你無事業無物業黈伬唌A你估小三仲會唔會跟你?

引用:
原帖由 合子 於 2018-4-14 03:29 PM 發表

幾年前我工作的地方來了一個Senior,起初人人都以為佢係好老公好爸爸,佢又好似好肯教下屬,慢慢佢成日同我、我個friend同另外一個男junior WhatsApp,又出.

慢慢佢就發動攻勢溝我個friend.我朋友樣貌身材普通,性 ...
就我工作的地方而言,新一代的小三真是進擊的小三,唔會怕人知唔會怕人講,仲覺得好威添。就算夜晚當值陪call倍訓都好公開,真係世風日下道德淪亡,又或者依家屭k人食得太多基因改造食物,變鷒ㄣ搳C

睇唔出個小三有咩唔好wo

唔要錢唔要命份,一心一意愛住果個人夫

我仲以為到左最後會有反轉,果人夫俾人抄左小三起飛腳tim

其實講咁多野,你又要唔鐘意人做小三,又要睇你朋友去死,我覺得你好虛偽lo

民主基本係一個有錢人用傳媒控制結果的遊戲[size]

唔明點解咁多人幻想用民主尼反地產霸權[size]
我背住佢做ge野更多

引用:
原帖由 mk0010553312 於 2018-4-14 04:29 PM 發表

睇唔出個小三有咩唔好wo

唔要錢唔要命份,一心一意愛住果個人夫

我仲以為到左最後會有反轉,果人夫俾人抄左小三起飛腳tim

其實講咁多野,你又要唔鐘意人做小三,又要睇你朋友去死,我覺得你好虛偽lo:smile_ ...
樓主都話小三30歲囉,仲搞到全世界都知咁,梗係要繼續落去囿炾捸C

屭k人比小三迷惑係會智商謘C咁大個人都冇心機做洁A有正經事唔做,有老婆仔女唔理。成日幻想係老婆搞到佢今日咁折墮,又唔客觀諗下其實係佢同小三搞到今日咁折墮,又唔諗下一個連佢事業都唔顧鴾k人,明知你有仔有女都要搶鴾k人,心地有壞,有幾唔要面,有乜洠て\做唔出?

我只係用一個客觀幭瓡隢鈭去分析人鴭坋璁P行為。

回覆 引用 TOP

更何況小三一路吊住阿叔,一邊再搵仔食,對於佢來講冇洩底謘C係阿叔自己蠢搵自己翵こ~家庭做到籌碼落錯註隉C40歲人連鑨搯禰炡諗唔明,唔死都冇用啦。

回覆 引用 TOP

不過身為一個已婚有細有仔有女鮢enior,走去同條仔爭個中女小三,又真係好好笑囉!我諗你d同事都食鱄齯眭嵽肭捸C

引用:
原帖由 樓上變態的水樽 於 2018-4-14 05:22 PM 發表

不過身為一個已婚有細有仔有女鮢enior,走去同條仔爭個中女小三,又真係好好笑囉!我諗你d同事都食鱄齯眭嵽肭捸C
最好笑係小三同人夫次次去旅行,小三都係背後話比全世界聽。人夫仲以為自己鵀瘚{係天衣無縫冇人知道。點知未出發就全世界都知。

"偷來的水是甜的,暗吃的餅是好的。" 箴言9:17

人容易有隱僻,讓人有快感;而愚昧的婦人就是讓人可以在情慾上、物慾上、自我上放縱;但這會帶來死亡(v.18)。

愚昧的婦人就好像大淫婦,不但自己犯姦淫,更會勾引別人。🙏🏻

熱門搜尋: 抽脂 脫髮 黑眼圈 美白 粉刺 香水
你想講咩

熱門搜尋: 牙醫 激光矯視 近視 扁平足 五十肩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 合子 於 2018-4-14 03:29 PM 發表

幾年前我工作的地方來了一個Senior,起初人人都以為佢係好老公好爸爸,佢又好似好肯教下屬,慢慢佢成日同我、我個friend同另外一個男junior WhatsApp,又出嚟.

慢慢佢就發動攻勢溝我個friend.我朋友樣貌身材普通,性 ...
做人小三等如做雞
包二奶ge男人係最on 9 雞蟲

回覆 引用 TOP

引用:

幾年前我工作的地方來了一個Senior,起初人人都以為佢係好老公好爸爸,佢又好似好肯教下屬,慢慢佢成日同我、我個friend同另外一個男junior WhatsApp,又出嚟.

成件事最特別嘅地方,係人夫嘅人緣特別地差。「全世界」都知,居然都傳唔返去佢耳邊。

明知自己人緣差、冇針,都仲盲中中唔識提防,只能講佢技不如人。

但反過嚟睇,呢啲係人夫對你朋友有真愛嘅表現。你朋友先係最反骨嗰個。

但最反骨又如何。結果都係俾自己嘅朋友、即係你、上網唱。

是非精嘅朋友係另一個是非精。物以類聚,又一例證。

引用:
原帖由 合子 於 2018-4-14 05:28 PM 發表

最好笑係小三同人夫次次去旅行,小三都係背後話比全世界聽。人夫仲以為自己嘅行程係天衣無縫冇人知道。點知未出發就全世界都知。
你真係一個是非精。

引用:
原帖由 紙倉起火 於 2018-4-14 04:30 PM 發表

我背住佢做ge野更多
大家都係玩姐

回覆 引用 TOP

而家d女仔認錢不認人

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。