註冊 登入

[婚紗攝影] 喜出望外既婚紗相之旅 in 麗江

喜出望外既婚紗相之旅 in 麗江 E-mail 此主題給朋友

相信大家都有見到最近單新聞,有新人影D相唔太滿意,咁啱最近搞完婚禮,婚禮上好多親友讚我地D婚紗相好靚,我地自己又好滿意,覺得真係好難得,所以想同大家分享下我地喜出望外既既麗江婚紗相之旅

我地係上年春季去麗江影既,最初喺討論區見到有人討論,覺得唔係人人都會去影既地方,幾特別,上網搵發現香港原來冇乜公司做麗江,除左Freelance就係Fxi Wxddxng,我地睇左佢地Fb,見D相好靚好自然,一眼就畀佢吸引住

特別一提,由Inbox問野到上佢鋪頭了解,佢地都好有耐性答我,服務態度好好,唔會迫你即刻落單,又完全冇迫你一定要影貴Plan,呢樣野加哂分

原來影麗江有分喺古城影同喺雪山影,佢地畀左D相我地睇,按我地鍾意既景建議我地影邊到,因為我同老公都鍾意古城個種感覺,就揀左古城。

拍攝前一晚團隊同我地開會,雖然喺香港已經同Sales夾過一次行程,但團隊都仲好清楚咁同我地Double confirm影相既風格、景點等等,好細心

到左拍攝時,我地完全畀攝影師既敬業嚇親,爬樹、訓地乜都齊,完全唔錫身仲有化妝師同助手同行,化妝師化個妝好自然,助手不辭勞苦咁照顧我地,佢地三個係咁鼓勵我地,個一刻令我有一team 5人一齊做好一件事既感覺

之前對麗江冇乜認識,亦都冇去過,但原來可以有咁多靚景影相,親身身處喺呢啲大自然景色入面,真係形容唔到既震撼今次呢輯相有山、有水、有花、有馬、仲有古城,真係非常非常咁滿意

D相未執已經好藝術Feel好靚,攝影師畀我地喺相機睇番D相個時我地完全呆左,忍唔住嘩出聲

因為有得拎哂全部底片,每一個景點影既靚相我地都有得拎番哂,由拎到相Share畀親戚朋友睇,到將D相簿油畫擺喺會場,都聽到好多好多人讚好靚,真係好開心

即刻去相畀大家睇睇!

附件

2018-4-12 07:06 PM

嘩好靚呀! 啲相真係好有藝術feel! 你地影左幾多錢呀? 

熱門搜尋: 生bb 婚宴 西裝訂造 ring
引用:
原帖由 halofarmer 於 2018-4-12 07:06 PM 發表

相信大家都有見到最近單新聞,有新人影D相唔太滿意,咁啱最近搞完婚禮,婚禮上好多親友讚我地D婚紗相好靚,我地自己又好滿意,覺得真係好難得,所以想同大家分享下我地喜出望外既既麗江婚紗相之旅
...
咁唔算好靚啦,
你pm 比個 email 我,我比你睇下我影嗰 d

回覆 引用 TOP

我覺得靚喎! 最緊要自己鍾意! 
恭喜你地呀! 

你地係麗江影既婚紗相好靚,好有大自然feel呀

引用:
原帖由 elephant_dee 於 2018-4-13 11:53 AM 發表

嘩好靚呀! 啲相真係好有藝術feel! 你地影左幾多錢呀?  
多謝你呀!
我地個時落單有優惠,萬七蚊都唔洗,
我自己覺得幾抵呀!

熱門搜尋: 名牌 online shopping 耳環

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sayhey 於 2018-4-14 12:52 PM 發表

我覺得靚喎! 最緊要自己鍾意!
恭喜你地呀!  
多謝你呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 回憶的錯 於 2018-4-15 12:31 AM 發表

你地係麗江影既婚紗相好靚,好有大自然feel呀
多謝你呀!

回覆 引用 TOP

非常漂亮!

It's good

熱門搜尋: 名牌 online shopping 耳環 ring 眼鏡 日韓時裝
提示: 違規內容已被屏蔽
妳d相真係好特別,我有興趣了解下
想知間公司有冇擺婚展呢?

好過韓國果D,未修圖好靚。

熱門搜尋: 保溫袋 辦公室傢俬 裝修設計 鋁窗工程 洗碗 interior design 家居保險
引用:
原帖由 kikiwing258 於 2018-4-18 12:08 AM 發表

妳d相真係好特別,我有興趣了解下
想知間公司有冇擺婚展呢?
我都想知呀,知唔知有無咩優惠呀?

平又唔拘喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你已住進心間 於 2018-4-16 09:46 PM 發表

非常漂亮!

It's good
多謝你

熱門搜尋: 化妝 瘦面 eyeliner

回覆 引用 TOP

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。