註冊 登入

結婚之後...晚晚生食蠔

結婚之後...晚晚生食蠔 E-mail 此主題給朋友

同老婆結婚左2年 我地2個都好恩愛 佢好錫我 咩都就哂我 喺呢2年入面我地都有keep住嘗試造人 但咁奈都未成功到 老婆一直都好恨生bb除左平時成日喺fb果啲bb post成日tag我之外 行街重成日帶我去睇bb用品舖 真係恨生到極點

近呢幾個月 佢見自己重未成功到 就開始買生蠔比我食 第一日見到有生蠔 我勁開心 重話有生蠔咁正 如果日日都有得食就好 跟住佢話你想食就得 一定會有 點知自從果日開始日日晚飯都見到有蠔 如果果日無生蠔 就可能會有蠔餅 蠔仔粥果啲 我而家聽到蠔字都已經好驚 真係希望老婆快啲有bb 咁就可以脫離啲蠔

咁你有冇食埋你老婆隻生蠔?

咁樣食法,會身體攝入過多重金屬
就算生到b,佢好大機會有皮膚問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 謝皮弟弟 於 2018-2-13 04:39 PM 發表

同老婆結婚左2年 我地2個都好恩愛 佢好錫我 咩都就哂我 喺呢2年入面我地都有keep住嘗試造人 但咁奈都未成功到 老婆一直都好恨生bb除左平時成日喺fb果啲bb post成日tag我之外 行街重成日帶我去睇bb ...
成日唸住想有多數都無
要放鬆心情 唔好唸住佢 先會有機會中

日日食都冇用㗎,你估佢日日排卵咩。

熱門搜尋: 運動 濕疹 皮膚敏感
引用:
原帖由 謝皮弟弟 於 2018-2-13 04:39 PM 發表

同老婆結婚左2年 我地2個都好恩愛 佢好錫我 咩都就哂我 喺呢2年入面我地都有keep住嘗試造人 但咁奈都未成功到 老婆一直都好恨生bb除左平時成日喺fb果啲bb post成日tag我之外 行街重成日帶我去睇bb ...
點解唔直接做運動操fit自己,走去學港女咁猛食營養野就覺得可以生b?
要生,中學生無任何生蠔食都可以一射即有因為佢地有做運動身體好

回覆 引用 TOP

我笑左...我之前都有甘做,不過食左20日就頂唔順,因為生蠔好貴,一次買3-4隻已經百幾二百蚊....

熱門搜尋: 西裝訂造 免費試用 眼鏡 結婚對戒 日韓時裝 情侶戒指

回覆 引用 TOP

零分重作

回覆 引用 TOP

我結咗婚之後 食鮑魚 冇食生蠔

回覆 引用 TOP

引用:

平時要放鬆點,太過目標導向會令雙方緊張,在排卵期做,過程要享受,盡量先讓老婆high先

不要強逼自己天天吃蠔或其他補品,身體健康就好。

http://what2believe.com

What2believe (光靈)
情感及心靈導師

回覆 引用 TOP

引用:

有否验身?

引用:
原帖由 freemanwcm 於 2018-2-14 01:11 PM 發表

有否验身?
结婚前就要验身

回覆 引用 TOP

有個體溫表跟到  要係某幾日努力  
要問問專業人士  我唔記得左了

K

回覆 引用 TOP

男人同男人做
食幾噸蠔都冇用啦!

回覆 引用 TOP

順其自然啦

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。