註冊 登入

台北,艾x,張宇正縮唇縮鼻翼開眼角經驗

台北,艾x,張宇正縮唇縮鼻翼開眼角經驗 E-mail 此主題給朋友

台灣整容慎選醫生,之前係喱間野衰左,好恐怖,先講縮唇,整前我係咁。

縮唇手術第一日縫完線係咁,當時同個張x正講太薄,佢話恢復期之後會無事。

手術後21日係咁,上唇好明顯被剪到只剩唇珠。下巴都因唇太薄閉合就似用力變形。

搵佢開眼角,歪既,而且返黎後仲發覺剩埋兩條黑色線無拆,問間診所咩黎一時話色素沈澱,一時話我自己眼線,叫我等勤塗去疤膏半年,後來我搵其他醫生拆左。

縮鼻翼,號稱無疤,同縫線14天遇水掉落,結果成個月條線仲係度,佢仲要你自己返去對塊鏡慢慢剪鼻翼縫線,疤痕明顯(圖中係某艾美手術網友)

搵佢退費,個醫生唔退之餘發癲攞手機拍住我追埋我去電梯口,並兇狠恐嚇我“敢亂講就告你”。

覺唔甘心,整成咁都無得退費。既然不能退費就等警惕其他未受害既人,
所以就去台灣各大平台什至爆料公社不停幫佢宣傳緊。

後來我唇搵某so整返好。算好返啲。
要切開口內黏膜等佢他日變厚。

回覆 引用 TOP

我都做過縮唇, 係香港做
一睇就知剪得太多
好彩sis最後救得返
其實台灣好多失敗案, 香港人唔知
呢度仲要好多台灣打手
果邊整死人後, 坐完監都可以繼續做醫美
始終都係自己地方做有保障D

回覆 引用 TOP

見你術後張相, 我都覺得佢cut得太多了, 通常呢D手術, 情願保守都唔要進取, 因為一cut多左就較難去補救~~

請問你最後去左哪位醫師補救? 見到你補救成功, 都好替你高興~~

嘩,真係好恐怖,佢切到你無左上唇得返唇珠想問絲打之後囉咩可以補返無左既肉?好彩有人補得返咋

請問樓主搵邊位補救?

熱門搜尋: 西裝訂造 眼鏡 日韓時裝 帆布袋 婚紗晚裝

回覆 引用 TOP

天阿~也太可怕了

希望妳能早日恢復 

熱門搜尋: 結婚 懷孕 化妝學校 新娘化妝 生bb 婚宴

回覆 引用 TOP

好可怕!

熱門搜尋: 感冒 散光 包皮 醫療保險

回覆 引用 TOP

咁眼角開成點?

sis,  請問第一間是那間,好恐怖呵?

引用:
原帖由 jksivu 於 2018-2-9 03:26 AM 發表

咁眼角開成點?
眼角主題補左圖,你望望。
當初被佢個 無疤開眼頭 呃左。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fingfing422 於 2018-2-8 05:48 PM 發表

嘩,真係好恐怖,佢切到你無左上唇得返唇珠想問絲打之後囉咩可以補返無左既肉?好彩有人補得返咋
佢真係痴線,宣傳微笑唇,結果切剩唇珠咁濟,切到我醫生話太薄補脂都有難度因空間有限。

不過後來都有補少少,補脂只輔助,主要係切開口內黏膜刺激佢等他日變厚囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 華華子 於 2018-2-8 12:11 PM 發表

見你術後張相, 我都覺得佢cut得太多了, 通常呢D手術, 情願保守都唔要進取, 因為一cut多左就較難去補救~~

請問你最後去左哪位醫師補救? 見到你補救成功, 都好替你高興~~
so e c

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bebelulu 於 2018-2-9 05:12 AM 發表

sis,  請問第一間是那間,好恐怖呵?
有一位醫生,佢比明星張宇 正,也比張宇 正 經

引用:
原帖由 幸福之泣 於 2018-2-9 08:16 AM 發表

有一位醫生,佢比明星張宇 正,也比張宇 正 經
好在樓主救得番,聽聞蘇医師很拿手做微笑唇的,謝

回覆 引用 TOP

個醫生好無醫德,正xX

回覆 引用 TOP

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。