註冊 登入

女同事放哂電、唉……男人的感慨 香討焦點

女同事放哂電、唉……男人的感慨 E-mail 此主題給朋友

八年的一個女同事、25歲時入職、而家32、朱茵style,
由細細粒少女feel, 變成而家風情萬種有前有後、
化哂熟女妝、如twins兩個咁演變……
輪班著制服帶眼鏡都唔錯、
上升級培訓堂坐隔離、著緊身短裙、眼睫毛唇膏、
又撥頭髮露出白滑嫩頸、手指撩頭髮、
成班同事約親出去實坐我隔離、最近一次又是、走時行佢後面又係撥頭髮一邊露頸比我睇咁、說話語氣內容又……
大家都已有另一半、佢咁樣……真係……男人的感慨、好男人(好難忍)………

咪FF啦,早D訓啦

熱門搜尋: 奶粉 尿片 bb奶粉 孕婦奶粉
引用:
原帖由 zarbon 於 2018-1-9 10:01 PM 發表

上升級培訓堂坐隔離、著緊身短裙、眼睫毛唇膏、 ...
睇完你既帖,我都扯行。好難理解你點忍

忍住奏係好男人,忍唔住,後果你知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TRruth 於 2018-1-10 08:16 AM 發表

睇完你既帖,我都扯行。好難理解你點忍
你淨係扯已經好有定力,我射左啦,仲射穿左幅牆,係個裂縫度見到鄰居,鄰居而家同我商討緊賠償及修補事宜。

熱門搜尋: 假髮 防脫髮 植髮 護髮 永久脫毛
港女式陷阱

回覆 引用 TOP

你哋班耶豬為咗個耶豬攪成咁,真係抵死ar抵死

笑聲救棵棵

麵包女超人之貝殼釀薯蓉肶

邪牌白鴿凝改邪歸正之如何正確地求取民青書書

數簿一姐之深山老妖解僱深山股東的神技巧
引用:
原帖由 nde63h 於 2018-1-10 10:59 AM 發表

你淨係扯已經好有定力,我射左啦,仲射穿左幅牆,係個裂縫度見到鄰居,鄰居而家同我商討緊賠償及修補事宜。
我諗你一定係明朝駙馬。因為歌詞有唱:明朝駙馬扯旗射穿牆.....。
唔信?自己聽:
https://www.youtube.com/watch?v=Gdz9FuUPyPk
4:24

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 球場上的波妹 於 2018-1-10 01:55 AM 發表

咪FF啦,早D訓啦
同意, 香港連豬排都不會咁樣做.

回覆 引用 TOP

你老婆滿足唔到你?

熱門搜尋: 婚前檢查 激光矯視 白內障 腰痛 輪椅
引用:
原帖由 Ayayater 於 2018-1-10 06:39 PM 發表

你老婆滿足唔到你?
重點不是我同老婆關係、
而是受外來誘惑

引用:
原帖由 zarbon 於 2018-1-11 01:07 AM 發表

重點不是我同老婆關係、
而是受外來誘惑
easy 啦,你諗吓佢柯爛屎柯到全身都係, 根住幻想用自己條脷幫佢舐乾淨個屎眼, 即刻降火

去叫雞,搵個會玩制服誘惑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zarbon 於 2018-1-9 10:01 PM 發表

上升級培訓堂坐隔離、著緊身短裙、眼睫毛唇膏、 ...
問佢上吾上大床玩玩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。