註冊 登入

已婚男人真係太可怕了!

已婚男人真係太可怕了! E-mail 此主題給朋友

講番個醜樣已婚男既事蹟
佢係舊年八月打風果陣先開始搭話
果陣時我係WeChat朋友圈話冇電
佢就話佢屋企有電
問我去唔去佢屋企睇電視
我心諗:diu,條友已婚竟然講d咁既嘢
於是委婉拒絕佢好意
之後有一次
我自己係屋企打邊爐
我就寫一個人打邊爐d嘢食唔曬
佢就答我點解唔叫埋佢
我心諗:呢個人真係有病,我獨居女仔來架,你已婚男士居然想上來我屋企
於是我答佢:你唔係有住家飯食既咩?
佢答佢冇
果下我就覺得奇怪。
又過左兩個月
佢就突然之間同我講佢離左婚叫我做佢女人啦
記住
我地此前完全冇乜來往與對話
只係朋友圈問答幾句
所以佢呢一下令我好震驚
我就委婉地拒絕左佢
話我想結婚生仔你唔想要後代,我地冇可能一齊架,我叫佢搵第二個女仔,因為我要求處男
佢答我費事出去識女,又話呢個年紀邊有處男
咁我冇理佢,心諗我可以姐弟戀架
因為佢好醜樣,就算搵個離婚既都唔會搵咁醜樣既人

於是我又同佢講佢個樣唔係我鍾意既類型
佢就答我:不如我地見下面你攬下我睇下有冇feel再決定
我心諗你咁醜樣我見到相都驚啦點可能攬你呀!
佢又話叫我去同佢一齊住陪佢佢精神好空虛
我心諗呢個人痴線架
於是冇在理佢
佢都安分左兩個星期
但係有一日忽然發信息比我同我講要叫我一齊頂左間寵物店來做,一齊做老細。
我一睇就知佢只不過想以金錢利誘我出去見佢姐
於是我又委婉地拒絕左佢
又隔左一個月
我因為係朋友圈po左張相
佢又求交往啦
痴線架
冇離婚仲呃我離婚
如果換作第二個女仔
一定上當
我都唔知自己是咪好好彩
遇到d垃圾男
我終於blacklist左佢
呢個人處心積慮想氹我入局
我而家諗起來都覺得好唔舒服!

咁咪好囉, 咁多男人鍾意你
見你一時又話有男友一時又話有老公
仲日日周圍出post話有男人想追你 

引用:
原帖由 maggie1610 於 2018-1-9 05:56 PM 發表

仲日日周圍出post話有男人想追你?smile_45:
我幾時話有男友有老公?你係咪認錯人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2018-1-9 05:44 PM 發表

講番個醜樣已婚男既事蹟
佢就話佢屋企有電
問我去唔去佢屋企睇電視
於是委婉拒絕佢好意
之後有一次
我自己 ...
妳好聰明

可能佢出於關心獨居長者
驚你有咩事無人知

熱門搜尋: 信用卡迎新禮物2014 私人貸款 股票入門 股票
彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2018-1-9 05:44 PM 發表

講番個醜樣已婚男既事蹟
佢就話佢屋企有電
問我去唔去佢屋企睇電視
於是委婉拒絕佢好意
之後有一次
我自己 ...
這種痴線醜漢少接觸為妙,樣衰有樣睇
見一個block一個,唔係你實後悔

引用:
原帖由 maggie1610 於 2018-1-9 05:56 PM 發表

仲日日周圍出post話有男人想追你

人地守身如玉
準備食處男架
你一定係認錯人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AJBAJB 於 2018-1-9 06:22 PM 發表

妳好聰明
其實我唔係醒,我太輕信他人,我可以避過咁多個垃圾男,係因為我道德比較高尚以及我對男人既要求高。令d賤人入唔到位。

引用:
原帖由 九龍橋底傑青1號 於 2018-1-9 07:27 PM 發表

這種痴線醜漢少接觸為妙,樣衰有樣睇
見一個block一個,唔係你實後悔
我真係估佢唔到。重話佢老婆嫌佢唔夠關心自己先會離婚,我當時心諗大概你冷暴力你老婆令佢頂唔順主動提出離婚⋯⋯點知最後話我知:未正式離婚!痴線架,未正式離婚就想溝我?我如果唔揀擇求其乜男人都得既話,咪變左小三?我而家諗起都好唔舒服,真係當我傻既咁玩。我終於明白d小三被呃既情形啦。好彩我擇偶標準夠高,唔係真係死咁

引用:
原帖由 inco 於 2018-1-9 07:44 PM 發表

我真係估佢唔到。重話佢老婆嫌佢唔夠關心自己先會離婚,我當時心諗大概你冷暴力你老婆令佢頂唔順主動提出離婚⋯⋯點知最後話我知:未正式離婚!痴線架,未正式離婚就想溝我?我如果唔揀擇求其乜男人都得既 ...
賤男

回覆 引用 TOP

引用:

講番個醜樣已婚男既事蹟
佢就話佢屋企有電
問我去唔去佢屋企睇電視
於是委婉拒絕佢好意
之後有一次
我自己 ...
個男人年紀細過你?

仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)

回覆 引用 TOP

好聰明呀,比著係我,可能上咗檔都唔知

聽你語氣,如果個男仔好靚仔,你就已經守吾住啦

宅男樓主
得閒做下義工啦
作故

熱門搜尋: 折扣 耳環 日韓時裝
引用:

講番個醜樣已婚男既事蹟
佢就話佢屋企有電
問我去唔去佢屋企睇電視
於是委婉拒絕佢好意
之後有一次
我自己 ...
又係基路難行!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。