註冊 登入

下次再發,好多謝各位意見

下次再發,好多謝各位意見 E-mail 此主題給朋友

下次再講解本人

引用:
原帖由 天上的魚 於 2017-12-6 02:00 AM 發表

我有老婆同一個庢酗k
最近接觸到初戀,她說離左婚峖~,初戀背景如下,
讀書年代認識,識左一年半我就無讀,都失去聯絡,在四年前左右,搵到佢聯絡方式,一問之下,佢結左婚,當時我就好失望,然後搵左個比較愛我 ...
如果我係你,同佢共識下,大家啪翻一次做美好回憶就算吧啦,你已經有家庭,而佢又有機會再M幸福,唔好阻人又搞散自己家庭

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2017-12-6 02:07 AM 發表

如果我係你,同佢共識下,大家啪翻一次做美好回憶就算吧啦,你已經有家庭,而佢又有機會再M幸福,唔好阻人又搞散自己家庭
如果要肉身,不如去叫雞,要樣有,要身材都有

引用:
原帖由 天上的魚 於 2017-12-6 02:11 AM 發表

如果要肉身,不如去叫雞,要樣有,要身材都有
你話你愛佢,咁你愛佢什麼,你愛既老婆同個女又係什麼?
如果你同呢個初戀發展,佢同你講佢係石女,你都願意離婚,然後同佢一生一世,放棄你家庭?

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2017-12-6 02:15 AM 發表

你話你愛佢,咁你愛佢什麼,你愛既老婆同個女又係什麼?
如果你同呢個初戀發展,佢同你講佢係石女,你都願意離婚,然後同佢一生一世,放棄你家庭?
對老婆也談不上是愛,有的只更多的責任,因為我生命中除左初戀,已經唔會再愛第個,

不愛就不要結,結了就要付責任,不付責任請先離婚。

蝶戀花本無情也,心無雜念才得仁。天涯何處無芳草,只羡鴛鴦不羡仙。
正常狀態是一條鋪好的路:走起來舒服,但長不出花。- 梵高
30歲A0 # 廢男出沒注意
做你老婆真係慘,希望你快快放生你老婆,比佢搵過個對佢更好既人

回覆 引用 TOP

離婚lo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天上的魚 於 2017-12-6 02:00 AM 發表

我有老婆同一個两歲女
最近接觸到初戀,她說離左婚两年,初戀背景如下,
讀書年代認識,識左一年半我就無讀,都失去聯絡,在四年前左右,搵到佢聯絡方式,一問之下,佢結左婚,當時我就好失望,然後搵左個比較愛我 ...
回想初戀的刻骨,初戀呢種感覺會令你失去判斷力,如果一齊後,9成機會會分開,當大家了解對方之後,樓主小心考慮呀,一個錯誤決定會令頭家冇埋,保持距離,做一個知心朋友算吧!

無見15年,一見返就話好愛,中間發生咩事,佢性格變左咩,你知唔知?了解後接唔接愛到?
咁唔成熟,如果你老婆見到另一個男人,話好愛佢,同你反而無愛嘅感覺,你有咩感覺?

回覆 引用 TOP

引用:

我有老婆同一個两歲女
自古多情空余恨

回覆 引用 TOP

插插插

熱門搜尋: bb cream cosmetic 化妝掃

回覆 引用 TOP

引用:

我有老婆同一個两歲女
去馬啦,離婚啦,你老婆等我接手啦

引用:

我有老婆同一個两歲女
梗係包佢做小三

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天上的魚 於 2017-12-6 02:23 AM 發表

對老婆也談不上是愛,有的只更多的責任,因為我生命中除左初戀,已經唔會再愛第個,
屌!得不到最好

回覆 引用 TOP

100 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。