註冊 登入

小心嗰女仔,見一個愛一個

小心嗰女仔,見一個愛一個 E-mail 此主題給朋友

一年前(左)

一年後 (右)

引用:
原帖由 csn19997 於 2017-10-11 02:07 PM 發表

一年前(左)
求其開個網名唱人,仲打咩格呢?你驚咩呢?又要驚又要唱,廢唔廢啲?

咁後生,一年前後有兩個唔同嘅男朋友睇唔出有咩問題,唯一問題就係開帖果個一係媾唔到人想報復或者係妒忌人地有仔媾自己無

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csn19997 於 2017-10-11 02:07 PM 發表

一年前(左)

一年後 (右)
公開啦

佢搶左你條仔?
定係你向條女報復唔愛你?

熱門搜尋: 嬰兒床 maternity 妊娠紋

回覆 引用 TOP

有無諗過自己問題佢離開你?
見開得post 做呢d幼稚野
就明白點解佢會走

又唔係一日 一年有咩問題
戀愛自由
離開了的葡萄是酸的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿華留言 於 2017-10-11 03:07 PM 發表

求其開個網名唱人,仲打咩格呢?你驚咩呢?又要驚又要唱,廢唔廢啲?
我都想講,唱人又打格,想點

又咩好小心, 要小心你多D

回覆 引用 TOP

男人嚟喎大佬

熱門搜尋: 頭髮造型 洗頭水 腋下脫毛

回覆 引用 TOP

認真便輸了,開心完咪算囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 numbers7 於 2017-10-12 11:18 AM 發表

會怕俾人告?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柒能懵懵的阿華 於 2017-10-12 09:00 AM 發表

公開啦
驚俾人告?

回覆 引用 TOP

但係愛H唔係你????

回覆 引用 TOP

引用:

一年前(左)
佢得罪你啲咩?

熱門搜尋: 嬰兒床 maternity 妊娠紋 bb 產前講座 bb奶粉 懷孕須知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 numbers7 於 2017-10-12 11:18 AM 發表

彼女が年齢の下にまだあるので、覆わないでより多くの写真は後にアップロードされる。

回覆 引用 TOP

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。