註冊 登入

del post 香討焦點

del post E-mail 此主題給朋友

del post

引用:
原帖由 solowingpixy10 於 2017-10-8 10:24 PM 發表

咁係應該直接約佢出街
定係慢慢同佢再熟d先 再搵既壓由借d2約佢出黎?
只能說她的目標可能在這個聚會裡,理應會再有個別暗示,其實你有到這聚會嗎?

憎識友情人 愛沒聯繫會淡 情沒珍惜會逝 心沒盼望會死 緣沒緊握會盡
情有毒中始終沉 傷癒後變友情人 原來是妳傳懲意 深深傷印淚仍流 む珍惜有情人 情有獨鍾此中尋 相遇後變有情人 緣來是妳傳情意 心心相印累仍留め
問題佢對你有冇feel?

引用:
原帖由 Gothicmade 於 2017-10-8 10:42 PM 發表

只能說她的目標可能在這個聚會裡,理應會再有個別暗示,其實你有到這聚會嗎?
del post

引用:
原帖由 shaiapouf 於 2017-10-8 10:43 PM 發表

問題佢對你有冇feel?
del post

熱門搜尋: 物業按揭 汽車保險 insurance company 借錢 醫療保險 外匯
有意思就諗方法托人問又得,單刀直入又無妨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 solowingpixy10 於 2017-10-8 10:56 PM 發表

其實只係幾個人既聚會當時聚會得我同另一個男既
另外果位師兄係已經有女朋友
佢之所以話自己想要男朋友 係因為佢地女仔問佢既感情狀況
咁只能說對方是單身,你對人有意思就追喇。

憎識友情人 愛沒聯繫會淡 情沒珍惜會逝 心沒盼望會死 緣沒緊握會盡
情有毒中始終沉 傷癒後變友情人 原來是妳傳懲意 深深傷印淚仍流 む珍惜有情人 情有獨鍾此中尋 相遇後變有情人 緣來是妳傳情意 心心相印累仍留め

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 solowingpixy10 於 2017-10-8 10:56 PM 發表

其實只係幾個人既聚會當時聚會得我同另一個男既
另外果位師兄係已經有女朋友
佢之所以話自己想要男朋友 係因為佢地女仔問佢既感情狀況
完全無任何跡象佢係鍾意你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 solowingpixy10 於 2017-10-8 10:24 PM 發表

咁係應該直接約佢出街
佢話想拍拖,無話想同你拍拖。

無啦啦約乜鬼?

回覆 引用 TOP

你月入幾多?

引用:
原帖由 solowingpixy10 於 2017-10-8 10:57 PM 發表

呢個真係吾敢講 佢有主動同我講野 而我亦都有主動同佢講
不過都係閒話家常
你對人有意思,同時,又唔能夠肯定對方對自己有冇意思。咁樣,多數係表示對方對你係無意思。

理由係,你已經特別留意對方,抽絲剝繭,都揾唔到你想要嘅跡象,表示你期望嘅嘢多數並唔存在。

熱門搜尋: 嬰兒床 maternity 妊娠紋 bb 產前講座 bb奶粉 懷孕須知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2017-10-9 01:06 AM 發表

你月入幾多?
膚淺。

熱門搜尋: 減肚腩 美容課程 美容 去斑 抽脂 粉刺 激光脫毛
引用:
原帖由 solowingpixy10 於 2017-10-8 10:57 PM 發表

呢個真係吾敢講 佢有主動同我講野 而我亦都有主動同佢講
不過都係閒話家常
咁你鐘意人?咁表白啦。

回覆 引用 TOP

試下直接約佢⋯

回覆 引用 TOP

引用:

咁係應該直接約佢出街
乜嘢壓由

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。