註冊 登入



打印

後悔莫及 - 與外母的一次出軌 #1 含10月24日驚人更新 香討焦點

後悔莫及 - 與外母的一次出軌 #1 含10月24日驚人更新 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
10月24日更新:
個Friend終於向我透露實情,原來外母曾經係風塵女子,怪不得在床上十分善解人意,令個Friend一試難忘。

試問,男女共處一室,老婆又經常製造「一定不在場」機會,點都會有點蠢蠢欲動。

個Friend目前的心理是複雜而且矛盾的,明明生理上很想,但道德的枷鎖缺牢牢地牽扯自己於金剛圈內,令他很痛苦!

---------------------
10月19日更新:
剛剛同個friend酒吧飲野,他盡訴心中情。雖然過去一個星期已經做到同外母保持距離,但內心防線其實好脆弱,成日心思思。外母也每每刻意避開他的眼神,或者都一樣心猿意馬。老婆暫時還未察覺到他們之間的事,又唔同意搬出去。

--------------------------

10月12日更新:
昨晚風平浪靜,friend與外母保持距離,無再行差踏錯。

---------------------
10月11日更新:
Friend同老婆商量搬出去住,但老婆唔同意,話租貴兼影響埋之前佢媽咪幫手湊bb的計劃。

Friend好無奈,未能成功說服老婆。

------------------
10月10日更新:
個friend今早話我知,尋晚趁老婆又番夜,打算同外母約法三章,講清楚以後唔可以......之類。

大家講下講下都喊晒口,點知到最後,大家忍唔住攬埋又做多次。

唉......出軌如吸毒,有咗第一次就無法自拔,何況兩人太多獨處機會,所以我勸佢搬出去住。

p.s. 個friend話一定不會放外母真相,相中人只是身材髮型同外母九成似。


-----------------
10月9日更新:

朋友話多謝大家關心and意見,已經向外母就一時衝動 say sorry,大家同意當無發生過,但一定唔會話老婆知,打算永遠埋藏這個小秘密於心底。

-------------------

我有個朋友(28歲),同2x歲老婆及外母(4x歲,離婚)同住,平時有湯水好幸福,外母仲話一定幫手湊孫。

老婆做公立醫院護士,要返夜班。

有一次,老婆當值,朋友在家中同外母發生了一次......事發過程當然好興奮,但事後卻很失落,兩個人都有罪惡感,最弊係仲要繼續日日見住。

朋友同我傾訴,但我都無咪好建議。

[ 本帖最後由 領導班了 於 2017-10-24 09:41 AM 編輯 ]



實用相關搜尋: 朋友 離婚 幸福 髮型 酒吧 酒吧
閉門一家親幾好吖





最緊要過外母冇問題 ,以後凡係老婆返夜更,就同外母搞 一餐





·
引用:
原帖由 領導班了 於 2017-10-8 03:15 PM 發表

我有個朋友(28歲),同2x歲老婆及外母(4x歲,離婚)同住,平時有湯水好幸福,外母仲話一定幫手湊孫。

老婆做公立醫院護士,要返夜班。

有一次,老婆當值,朋友在家中同外母發生了一次......事發過程當然好興奮, ...
請問是不是真人真事?






[隱藏]
事情已經發生咗,呢d嘢應該會一不離二,所以要盡快搬,越遠越好!


熱門搜尋: 頭髮造型 洗頭水 腋下脫毛 shampoo
唔好睇咁多AV啦!而家上咗腦





日夜狂P





回覆 引用 TOP

不如寫18+色情小說 可以滿足到你的性幻想 又可以乜情節都得





回覆 引用 TOP

想 甩身,最好快D幫外母揾個sp


熱門搜尋: 帆布袋 眼鏡 免費試用 ring 不織布袋 鑽石

回覆 引用 TOP

[隱藏]
可以參考下羊生同樂壇天後母女
你就爽啦







回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-10-8 04:25 PM 發表

最緊要過外母冇問題 ,以後凡係老婆返夜更,就同外母搞 一餐



回覆 引用 TOP

係咪睇得日本4仔近親相姦太多呀?


熱門搜尋: 兒童傢俬 女傭 鋁窗工程 洗碗
正吖,个女返夜就到外母接更,好安排,5洗罪惡感






如果是真
咁就不幸
如果是假
故事不錯







回覆 引用 TOP

[隱藏]
一分


熱門搜尋: 減肚腩 美容課程 美容

回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 





 

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。