註冊 登入

你地同小三幾耐?

你地同小三幾耐? E-mail 此主題給朋友

你地同小三幾耐?
點解會有小三?
又可維持家庭及小三的關係?
小弟一年多了, 因為空虛和一見鍾情

引用:
原帖由 manbbzz 於 2017-8-26 05:39 PM 發表

你地同小三幾耐?
點解會有小三?
又可維持家庭及小三的關係?
小弟一年多了, 因為空虛和一見鍾情
咁打算幾時斬?
越耐就越難,身邊有人同小三接近八年。
其實好難平衡,除非你真係識做戲及對出面果個係玩票性質,否則一定會對太太變得冷淡。

三年幾,因為佢真係想組織家庭我又比吾到佢,只有放棄,佢喺性方面完全滿足到我

其實大多女人係未婚前,都會滿足對方,是為左留住身邊男人或討好佢。
性方面,你指滿足,會是心靈上的滿足否?如貼心的擁抱,吻不完的濕吻又或無限的激情。我是過路人。只是經驗淺談

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 monbijoux 於 2017-8-27 01:51 PM 發表

三年幾,因為佢真係想組織家庭我又比吾到佢,只有放棄,佢喺性方面完全滿足到我
你開初不知道她想組織家庭嗎?意思你由頭到尾只想在她身上得到性。
你跟太太又點?

熱門搜尋: 初生嬰兒 bb奶粉 超聲波 媽媽會

回覆 引用 TOP

我有時諗其實好多關係都因為是寂寞,這星期的兩天打風假令我深深體會。其實好多時一個人悶起上來,真係寧願有個人在旁,不論啱傾與否。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空黃色魚蛋 於 2017-8-26 11:33 PM 發表

咁打算幾時斬?
越耐就越難,身邊有人同小三接近八年。
其實好難平衡,除非你真係識做戲及對出面果個係玩票性質,否則一定會對太太變得冷淡。
冇打算過斬, 因為本身和太太淡了才覺空虛才有小三. 如果冇細佬和感情, 可能己離婚了

引用:
原帖由 monbijoux 於 2017-8-27 01:51 PM 發表

理解, 也認同性是其中一個重要保持親密關係的要素. 從性行爲中確實能得到多種精神和肉體上的滿足. 得不到的人較能容易明白性生活中的重要性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manbbzz 於 2017-8-27 04:00 PM 發表

冇打算過斬, 因為本身和太太淡了才覺空虛才有小三. 如果冇細佬和感情, 可能己離婚了
你意思對方接受咁樣一直落去

引用:
原帖由 半空黃色魚蛋 於 2017-8-27 04:50 PM 發表

你意思對方接受咁樣一直落去
係, 起碼而家係. 將來概野乜嘢都有可能

引用:
原帖由 manbbzz 於 2017-8-27 04:54 PM 發表

係, 起碼而家係. 將來概野乜嘢都有可能
我未有心理準備問佢點解唔要求我離婚

引用:
原帖由 manbbzz 於 2017-8-27 05:17 PM 發表

我未有心理準備問佢點解唔要求我離婚
可能始終唔想由佢迫你掛,順其自然囉…
可能一段時間你同她都像同你太太一樣好淡。你同太太係淡到點嘅程度。
我試過有段時間同另一半完全無話題,連一餐出外晚餐都覺得好漫長……

引用:
原帖由 半空黃色魚蛋 於 2017-8-27 06:37 PM 發表

可能始終唔想由佢迫你掛,順其自然囉…
可能一段時間你同她都像同你太太一樣好淡。你同太太係淡到點H程度。
我試過有段時間同另一半完全無話題,連一餐出外晚餐都覺得好漫長……
零溝通H關係好難持續,代表雙方已經互不關心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manbbzz 於 2017-8-27 04:00 PM 發表

咁你 balance 到時間精力?
老婆唔care?

回覆 引用 TOP

引用:

如果你老婆出面有男人你會點?

請記住 : 我係男人

嚴禁公開任何個人通訊資料 :
嚴禁將電話號碼、電郵地址,wechat 等及各式通訊途徑顯示或暗示於本人帖子。違者會被小爆,情況嚴重者我會選擇直接小你,帖子一定會回覆。
會員間私人通訊請PM我,留 wechat id.
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。