註冊 登入



打印

發現未婚妻的過去 - 而家我好後悔

發現未婚妻的過去 - 而家我好後悔 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
我同佢拍咗年幾拖,一直覺得佢為人好好,善良,對我都好好,因為佢屋企家景唔好,對金錢物質睇得好重,佢係中環返Headhunt,係間大firm, 不過大家感覺唔錯,我覺得佢都係終生伴侶,我都鼓起勇氣求咗婚。佢都答應咗 !!  
但係有一日,我同佢去咗飲野,唔知係咪酒後特別好Feel 我地果晚無返屋企,就去咗爆房,直到第二朝,個晚佢表現出狂野,我覺得好正,但係又好驚 ( 點解怪怪地既佢,平時都無見過 ) OK都算 ..
到朝早,酒店包早餐,食完返到房又做咗一次,成12點,酒店要check out,佢沖完涼係鏡化妝,我仲懶洋洋係床上,諗起昨晚既佢,就多口八八掛掛問佢:你琴晚好正wow 你之前係咪成日ONS!!其實想講笑當問懮\ 但係佢答 : 係 因為佢之前(未識大家前)同個男友分咗手,佢覺得好唔開心,所以成日出嚟玩。
我個刻心碎咗,再問多幾句,原來佢連小三都做過。又試過飲醉同佢個女仔Friend既男朋友,單獨出街飲酒,飲到醉咗就比個男仔帶咗去九龍塘過夜。(唔L係呀,仲話佢唔想,係比佢灌醉,自己唔想) 又拍過好多次散拖,真係好快就散,因為喲男仔唔係係有老婆,係就有女朋友,但係佢話佢都想試鵅A睇黿o唔得。(佢講到咁L樣,心已經碎曬,心再加句你老味,你仲講到咁理直氣壯,自己岩Q曬,仲好笑到講到話唔係佢去搶人,係人去搶佢)仲有好多野,不能盡錄
真心想哭訴鵅A朋友已經叫我Block佢,結婚遲喲唔緊要,都唔好選擇錯。(我係咪錯咗,點解喲女仔會咗樣,記得第一個女朋友相愛的時候大家都說著發誓,但係離開你係因為別人開著Ben治)最後佢比人飛咗,搵返我,咪傻啦。過咗三年單身生活,希望潔身自愛,搵到伶一半都係怉妦鶺搳A點知原來唔係,一句因為貪玩,年輕要放縱,因為傷心想搵個有錢人,靚仔,高富師,出盡力搵。我真心祝福你 多謝你既年幾時間!



實用相關搜尋: 朋友 伴侶 結婚 祝福 化妝 結婚 酒店 講笑
引用:
原帖由 S2040193 於 2017-8-11 02:11 PM 發表

我同佢拍咗年幾拖,一直覺得佢為人好好,善良,對我都好好,因為佢屋企家景唔好,對金錢物質睇得好重,佢係中環返Headhunt,係間大firm, 不過大家感覺唔錯,我覺得佢都係終生伴侶,我都鼓起勇氣求咗婚。佢 ...
接受唔到就早d 識個個仲好






回覆 引用 TOP

南柯一夢





每個人都有過去架啦,咁都接受唔到,證明你都唔係好愛佢姐





[隱藏]
早走早著,越遲走,越大鑊


熱門搜尋: 日語課程 升學 補習老師 室內設計課程 韓語 學日文

回覆 引用 TOP

😆吃完就算,你以為好嘢,其實係公廁





信我 老婆一定要搵處女





既然你都覺得正,其實仲怕咩?

你仲嫌佢個閪畀其他人條撚捅過?

咪結完之後自己再出去叫雞囉






如果你聽過我所有曾經參與的電影音樂作品,大抵你能夠明白,我是如何專長於西部、愛情故事、政治、動作探險、恐怖驚慄等等電影。在另一方面,你又可以說,我其實沒有專長,因為我什麼也能做到。我的專長是: 音樂。

- Ennio Morricone

回覆 引用 TOP

一句講曬,介意就放手。






[隱藏]
你有冇激到比未婚妻顏射?






回覆 引用 TOP

咩真愛就唔好介意處唔處喎。而家你有錢有條件 又唔係下等文員公屋仔, 點解要迫自己食N 手西 舊鞋舒服d ?


實用相關搜尋:
Like 佢就唔會介意


回覆 引用 TOP

你照下鏡先啦,每個人都有過去,重要的是你和她的未來,不是過去






過去唔係問題,你要唸既係佢依家對異性關係係咁唸法你接唔接受到


實用相關搜尋: 關係

回覆 引用 TOP

[隱藏]
真心鍾意,就唔會計較咁多。肉體既野唔係好重要,你們結婚耐左都會由愛情轉為親情,都係以精神為主。佢咁誠實,我反而好欣賞佢!


實用相關搜尋: 愛情 結婚 結婚 會計
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。