註冊 登入



打印

中女 豬扒扮上菜。真心睇吾過眼 香討焦點

中女 豬扒扮上菜。真心睇吾過眼 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
是甘的,我朋友38歲,樣ok,有車有樓,薪水都ok。因為想結婚所以去左幾次speed dating 識左一班中女。30至35歲,講真樣吾得,又無身材,住公屋既佔一半。

至大問題真係豬x扮上菜,個個等仔溝,個個都港女。好睇吾過眼乜都要男人付款,呢d性格,加上豬x甘既樣,真係吾好怨嫁吾出。明知自己無市場仲吊高賣,貼仔就差吾多!

1號,做物理治癒師,人工3至4萬。未同佢一齊時,食飯睇戲樣樣要男人付款,連去7仔買支水都係申手叫人付款。約人去樂園玩仲要叫人買定飛。

2號,肥女人一個,但個樣算正常。有d學識甘。又係乜都老奉要人付錢食飯睇戲。豬x扮可愛,扮上菜,吊高來賣。

好心香港d女人,中女個班,塭到錢都全程要個男人付出,無條件仲要不停塭人笨拎好處。吾識得aa制? 付出反少少都好呀!至大問題真係自信心過高!無樣無身材就吾好扮上菜。有條件既男人吾會想要個港女,養你一世!


利申。我係女人。純粹有感而發,為d港男抱不平!



實用相關搜尋: 結婚 睇戲 香港
咁閣下名花有主未呢?





引用:
原帖由 53548899 於 2017-8-11 04:01 AM 發表

咁閣下名花有主未呢?
已經有男朋友,我地多數aa制






溝女係咁架啦,但當你溝左佢之後好多時都一人一半架啦!





[隱藏]
好奇個男呢個條件,38歲都係單身?






為d"港男"抱不平? 為自己抱不平ja





38歲有車有樓未結婚未有女朋友,原因會唔會係因為佢要求AA制?





引用:
原帖由 NEVERBACKNEVER 於 2017-8-11 10:12 AM 發表

為d"港男"抱不平? 為自己抱不平ja
仲要要求離晒地。要人有樓有車有學識,又要後生靚仔夠高大
有咁既質素行過後街都俾人強姦落左訂先啦






節約用紙,痾少d屎

回覆 引用 TOP

無論咩女都好,到最後都係要

「買樓」!!








在晴朗的天空下 (慢步人生版)

有人問: 幸福到底係邊度呢?
我覺得與其去問, 倒不如去學
學下不求擁有得多,但求計較得少
用心去愛, 用心去付出, 愛你身邊的人,愛這個世界
終有一日, 你會發現, 原來幸福已經係你心裡面

上文演繹: 麥潤壽先生
[隱藏]
請吓食飯都唔過份gei,溝女都要付出,唔要你買咩買物算好啦






你肯AA就係好女人??
有D男人覺得出街男人比錢係應該, 因為佢地要女人比錢覺得好無面, 明唔明?
有時唔好太一箱情願啦!
你係咪替自己抱不平多D?



熱門搜尋: 保險公司 借錢 恆生旅遊保險 財務公司 破產申請
即係女人, 年紀大唔緊要, 豬扒唔緊要, 樣衰格衰都唔緊要~~~
只要肯AA制, 就大把男人要嗎??



熱門搜尋: 肝癌 濕疹 健康食品 腰背痛
引用:
原帖由 samstan2012 於 2017-8-11 11:56 AM 發表

你肯AA就係好女人??
有D男人覺得出街男人比錢係應該, 因為佢地要女人比錢覺得好無面, 明唔明?
有時唔好太一箱情願啦!
你係咪替自己抱不平多D?
講晒我心裡面嘅說話出嚟,好多時話我比,對方就發脾氣𠻹







回覆 引用 TOP

我係女。早排同公司d女同事講我黎緊同男友去旅行,我諗住佢出機票我出酒店一人出一d(其實男友想自己出晒,不過係我堅持俾番一部分)。
點知班女同事(有單身中女又有已婚既)即刻一面倒咁叫我唔好呀!應該全部男友出呀!佢d錢即係我d錢 etc. etc.
果一刻我先驚訝地發現原來香港真係有好多女仔係咁既心態...



實用相關搜尋: 旅行 酒店 香港 男友
[隱藏]
世界級港女個朵你估浪得虛名






I am too attached to Chelsea. My blood is blue and it won't change....."
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]





重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。