註冊 登入

攪人老公扮整電腦整到上床, 呢個女人真係勁!!! 香討焦點

攪人老公扮整電腦整到上床, 呢個女人真係勁!!! E-mail 此主題給朋友

話說我女性朋友結婚前幾個月收到個女仔(叫做A)facebook inbox, 自稱係呀A既男朋友, 用呀A個facbook叫我個女性朋友好好管住自己未來老公, 唔好同呀A攪埋!!!

我作為朋友聽到真係好好笑囉自己女朋友管唔住,就走黎搵我女性朋友告密, 仲係男人黎既??!!!

聽返個女性朋友講, 收到inbox後同佢未來老公講數, 佢未來老公已經認左上過去呀A屋企整電腦整到上埋床, 不過話只係上過果一次, 之後冇再發生要求我個fd原諒, 我個fd最後當然原諒仲結埋婚啦!!!
其實件事都過左好耐, 依家我個fd先黎講其實原諒唔到自己老公,甘當初就唔好結婚啦!!!
個男人又賤, 個小三都賤架啦有男朋友仲要攪人當時未婚夫,個小三仲要個樣清清純純真係勁!!

你又冇返醫院覆診?

真人真事唔信就算打出黎吹下水姐

引用:
原帖由 $唔准笑$ 於 2017-8-9 05:25 PM 發表

你又冇返醫院覆診?
我同意你H診斷

回覆 引用 TOP

好多人作故仔。。。先分辦是否作故仔。

作故仔: 通常得第一個post, 之後好少回應, 因越多不同回應越大機會露出馬腳。

真實: 樓主多數不㫁回應, 回應合情合理無破綻。

引用:
原帖由 $唔准笑$ 於 2017-8-9 05:25 PM 發表

你又冇返醫院覆診?
唔准笑

回覆 引用 TOP

都冇新意,作過啦

回覆 引用 TOP

作得好差!

引用:
原帖由 晚間讀而不回 於 2017-8-9 16:38 發表

話說我女性朋友結婚前幾個月收到個女仔(叫做A)facebook inbox, 自稱係呀A既男朋友, 用呀A個facbook叫我個女性朋友好好管住自己未來老公, 唔好同呀A攪埋!!!

我作為朋友聽到真係好好笑囉自己女朋友管唔住,就走黎搵 ...
Are you serious ?

入房唔通唔上床咩

回覆 引用 TOP

國內流行語:有沒有分手炮!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間讀而不回 於 2017/8/9 16:38 發表

我作為朋友聽到真係好好笑囉自己女朋友管唔住,就走黎搵 ...
傻謘H雙重持份者係個勁到要上床先整得好電腦鴾H,判雙倍刑。

You know?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間讀而不回 於 2017-8-9 04:38 PM 發表

零分!

回覆 引用 TOP

病況唔懂得少,覆診記得搵人陪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。