註冊 登入



打印

對 Jo Malone 之愛的伸延 - Jo Loves

對 Jo Malone 之愛的伸延 - Jo Loves E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
知道 JM 創辦人賣盤後另開品牌。 我上網看看,雖然好似未見有好大迴響,不過都心郁郁想試試。

早幾日上 Jo Loves 網站訂購了 以下呢個 trial set. 今天下午回家終於收到包裹!









回覆 引用 TOP

老實說,我都係覺得 JM 個 packing 靚D。 不過,暫時仍不捨得拆開打結得靚靚的紅色蝴蝶絲帶⋯⋯








回覆 引用 TOP

終於打開禮盒了!入面有十支 miniatures, 包括了
Pomelo, White Rose & Lemon Leaves, Mandrine, Smoked Plum & Leather, Red Truffle 21, Shards of Cedar & Red Thyme, No. 42 The Flower Shop, Fresh Sweet Peas, Pink Vetiver, Green Orange & Coriander。 另外多送一支 Pomelo!

忍不住噴了少少 Pomelo。 好真實的柚子味。清新的。 不過,我又不至於好愛呢隻味!

等我再試真啲先!










回覆 引用 TOP

今朝試了 Fresh Sweet Peas, 因為我見個名 sweet peas 就諗會係咩氣味?!

這不是甜豌豆的氣味 (其實豌豆是什麼氣味呢?)。有點青草和花香。 氣味討好,淡淡的。但老實說不突出,沒有特別喜歡的感覺!






回覆 引用 TOP

[隱藏]
可以寄到嚟香港?


實用相關搜尋: 香港
引用:
原帖由 清晨粗野的神童 於 2017-8-7 11:56 PM 發表

可以寄到嚟香港?
可以呀!






回覆 引用 TOP

呢兩日試噴下面幾隻味:

White Rose & Lemon Leaves - 花香又帶少少 citrus 香氣。 不錯的!

Smoked Plum & Leather - 個味好特別,話佢香又唔係,唔香又唔係。對我來說是一種似曾相識但又 up 唔出的氣味。 反正感覺是暖和的。

Shards of Cedar & Red Thyme - 好香松樹香味。好特別,好好聞。不過我都係喜歡花香!

No. 42 The Flower Shop - 我喜歡的花香。但老實說,又係嗰句,不是太特別!

總體而言,香,但冇 JM 香水嗰種吸引力!

仲有幾隻味未試。 遲啲再講!






回覆 引用 TOP

謝謝分享,期待update❤️❤️❤️





好想買呀






回覆 引用 TOP

[隱藏]
好中2吖






回覆 引用 TOP

今日噴 Green Orange & Coriander。 我覺得隻味好中性,對我來說,甚至應該是男性化的。有古龍水 feel!


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 creamyruby 於 2017-8-8 11:19 PM 發表

謝謝分享,期待update❤️❤️❤️
多謝支持!



回覆 引用 TOP

幾錢?






謝謝分享!
想問d 試管係幾多mL架? 同埋運過黎要幾錢運費?







[隱藏]
好吸引呀

[ 本帖最後由 myprincess 於 2017-8-12 09:13 PM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

 29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 





 

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。