註冊 登入

33歲中女的愛情觀 香討焦點

33歲中女的愛情觀 E-mail 此主題給朋友

轉載自WhatsApp群...

33歲中女:「我要求其實唔高,男朋友有以上條件就OK,但我發現係香港搵個咁既男仔都原來好睏難」
1:唔洗太靚仔,但起碼要順眼,帶佢出街回頭率高就ok
2:唔洗太高,但起碼高自己15cm(eg:我168,男友起碼183)
3:唔洗好有錢,但至少要有層私樓,兼會負責起我地所有洗費
(要求aa制既男人可以永久blacklist,咁孤寒H男人唔要都罷! 肯定係個無志氣,目光短淺,愛食軟飯H失敗!!!!!)
4:要有學歷,有知識,有見地,將來我地H愛情結精品可以安心交俾佢地教育
5:當然仲要有氣度,要完全信任我哋女方。唔會好似啲醋程咁咩都呷一餐;
eg. 即使見到我哋同其他男仔去旅行,都會信我地關係係清純的,唔會問長問短詐曬形咁
6:最最最最最緊要就係對我地完全忠誠,所謂一次不忠,百次不用。

反而人品完全冇講...

某d港女成日要求乜乜物物。
咁佢俾到d乜人先?

塵世間一條迷途小毒L
引用:
原帖由 清晨幼小的裙 於 2017-4-20 02:38 PM 發表

33歲中女:「我要求其實唔高,男朋友有以上條件就OK,但我發現係香港搵個咁既男仔都原來好睏難」
2:唔洗太高,但起碼高自己15cm(eg:我 ...
唔怪得梁師長 霍公子 tvb成班小生
同埋 無數富二代 仲有啱啱結婚嘅郭天王
要返大陸 娶老婆喇

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
引用:
原帖由 清晨幼小的裙 於 2017-4-20 02:38 PM 發表

學習了

所以呢d女33歲都未嫁得出囉

內地既女仔好得多

有以上條件,駛L要你33歲中女咩!上國內大把好嘢,好似城城個老婆咁,幾正呀!

呢位小姐諗多咗,我係女都唔幫佢。
咁多要求,自己又係咩條件?
最憎D女仔要求男方供養佢一世,癱咗咩家下?都未結婚就要俾埋你嗰份,AA制又話孤寒,自己唔駛付出?唔駛體諒男朋友?男朋友錫你自然唔捨得你辛苦,但都唔係老奉的,唔係欠咗你。
最好笑係完全信任女方,就算係同第二個異性去旅行都唔可以懷疑?掉轉男方同第二個女仔你又會唔發癲?
都痴痴地,返埋位啦!

33歲中女:「我要求其實唔高⋯⋯⋯
=.=

男女係一段關係必須付出,只單方付出,必不長久。

真係要求唔高喎

回覆 引用 TOP

一般貨式,成街都係

回覆 引用 TOP

引用:

這份問卷冇人入選

回覆 引用 TOP

一個女人33歲仲係賣剩蔗真係好原因的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 barabara 於 2017-4-20 02:55 PM 發表

某d港女成日要求乜乜物物。
咁佢俾到d乜人先?
所以我都唔拍拖了
錢咋..
自己都搵到..
拍拖,啲仔又會孌心,到後來女仔又喊苦喊弗 。心痛既感覺實在太痛。寧願sp下...

係我負面嗎?我見我有啲朋友都仲好渴望愛情

但我真是被傷了好多次 每次療癒過程都很辛苦

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。