註冊 登錄

女朋友借左我100蚊就黎3個月都未還 點算 香討焦點

女朋友借左我100蚊就黎3個月都未還 點算 E-mail 此主題給朋友

究竟佢係唔記得定點 好唔好提下佢 定係唔想還

熱門搜尋: 粉餅 化妝掃 make up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkeym@n 於 2017-3-19 01:39 PM 發表
怕係走數, 申請佢破產啦

熱門搜尋: 奶粉 產後修身 bb kid 嬰兒用品 初生嬰兒

What's the fuck

回覆 引用 TOP

吾會還GA LA

回覆 引用 TOP

冇病嘛? 100蚊,又唔係100萬。

[flash]http://img.guancha.cn/guancha/News/big/2014/08/29/635449218394947672.gif [/flash]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkeym@n 於 2017-3-19 01:39 PM 發表
利疊利,肉償

熱門搜尋: 激光矯視 孕婦 情緒管理 扁平足

回覆 引用 TOP

借多一佰比佢至再講啦
如果吳還一路借到佢還啦

熱門搜尋: 凹凸洞 粉刺 假髮 面霜 護膚品 保濕精華 甩頭髮

回覆 引用 TOP

佢唔還再借啦。借到 十萬八萬 b再追佢還

熱門搜尋: 免費試用 日韓時裝 婚紗晚裝 online shopping 情侶戒指

回覆 引用 TOP

錢債肉償

回覆 引用 TOP

引用:
你究竟係咪男人?

熱門搜尋: 心理輔導 degree 加拿大升學

回覆 引用 TOP

一百蚊姐,請佢請餐飯都無左啦。

除非你係果D未出黎做野既學生,而家好興架麻 未夠十歲就拍拖 咁一百蚊對一個學生來講都算多錢。

本人香討獵人公會 S1 全職接委託人工作, 難度等級F至S 無論起底, 偷拍罪證, 跟蹤, 捉拿小偷等委託工作都輕易而舉~ 歡迎各有技能人仕會員加入獵人公會

回覆 引用 TOP

引用:
乜要還架咩?

回覆 引用 TOP

咁大鑊?報警拉佢啦

回覆 引用 TOP

甘大鑊?直接開口啦,佢唔比就直接搶佢銀包

回覆 引用 TOP

提下佢

回覆 引用 TOP

報警啦!

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。