註冊 登錄

我嫁得好委屈 香討焦點

我嫁得好委屈 E-mail 此主題給朋友

自己埧央A老公d錢係佢自己,佢鍾意借錢俾佢細佬就借,但從來無聽過話還錢,人地就住得舒舒服服

佢買架車,俾佢細佬車佢女友,人地阿爸阿媽得過50幾歲就要車出車入,佢自己老婆,仔女,就自己搭車或者求人車埋佢

我自己份糧個個月都唔夠駛,樣樣野得我自己跟,最重要係,我唔舒服就係麻煩,佢唔舒服就可以要人服侍

女人真係靠自己,莫講話要佢大時大節送禮俾我,連陪我都唔會

佢d細佬妹,好聽就話要阿哥孝順阿爸阿媽,咪又係奏蛩

我個個份糧夠有份養家,咪又係堁U,又要成q日俾佢阿x煩住

阿仔飲夜奶,晚晚餵,冇人知就好似唔駛餵咁

一個月上黎一,兩次,好少?
頂!你地d唔駛估中梗咁講啦

我一個月得6日假架,你咁就拎左我1/3

痴線架!你試下你個女嫁著呢個老公

自己做錯事就冇事,繼續lock wechat

我真係白痴,明明走左做咩又要返黎

係我做錯事唔改?你連自己做錯過乜都可以唔認唔記得唔小心

女人!真係唔好亂嫁

回覆 引用 TOP

仲要我供樓時就話我有份

賣左賺錢,就俾返我供左果d就算

回覆 引用 TOP

得罪講句,真係好衰
但無辦法,即使未嫁,估唔到會係咁啦

回覆 引用 TOP

點解會咁O既??

回覆 引用 TOP

喊出黎會舒服啲!!! 我明白你感受

熱門搜尋: 親子活動 maternity 尿片

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃泰後 於 2017-3-19 01:43 AM 發表
自己瞓聽,老公d錢係佢自己,佢鍾意借錢俾佢細佬就借,但從來無聽過話還錢,人地就住得舒舒服服

佢買架車,俾佢細佬車佢女友,人地阿爸阿媽得過50幾歲就要車出車入,佢自己老婆,仔女,就自己搭車或者求人車埋佢
...
真係好委屈
你細心諗下之後既路,你肯唔肯之後廿年都對住呢個人?

回覆 引用 TOP

點解當初會嫁佢?男人唔壞,女人唔愛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃泰後 於 2017-3-19 01:43 AM 發表
自己瞓聽,老公d錢係佢自己,佢鍾意借錢俾佢細佬就借,但從來無聽過話還錢,人地就住得舒舒服服

...
恕我直言,
這種生活您還有什麼可以留戀? 及早 抽身吧!

回覆 引用 TOP

請記住 : 我係男人

嚴禁公開任何個人通訊資料 :
嚴禁將電話號碼、電郵地址,wechat 等及各式通訊途徑顯示或暗示於本人帖子。違者會被小爆,情況嚴重者我會選擇直接小你,帖子一定會回覆。
會員間私人通訊請PM我,留 wechat id.

回覆 引用 TOP

冇話委唔委屈既,
1) 冇人逼你嫁
2) 咁委屈咪走囉

回覆 引用 TOP

引用:

...
老公有冇俾家用,點解你份糧又會唔夠使呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃泰後 於 2017-3-19 01:43 發表

...
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。你不妨到以下的網址了解我們的服務:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25309670&extra=page%3D1
,那裡有一些與自殺有關的人與事,你可以隨心看看。你更可以進入網站內的『真心話室』(星期一至日,下午8時至凌晨1時)即時與我們的義工在網上交談,尋找一些精神上的支持,或是疏導一下自己的負面情緒。我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》

你不需要在這裡回覆我,因這戶口是我們義工共用的,但期望在聊天室可以見到你,與你傾談。

回覆 引用 TOP

引用:

...
離婚分佢一半身家囉,睇佢驚唔驚

回覆 引用 TOP

有本事早就走左喇,自己唔走就唔好扮委屈喇,真奇怪。

熱門搜尋: 透明質酸 面霜 激光去斑 眼霜

回覆 引用 TOP

Del

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。