註冊 登錄

老公出軌⋯⋯奶奶竟然撐小三 香討焦點

老公出軌⋯⋯奶奶竟然撐小三 E-mail 此主題給朋友

想同大家分享一下我的故事,我老公係我第一個男朋友,我]由相識到結婚已經邁向第20年,有2個小朋友!呢個惡夢要由2014年開始講起……話說有一晚凌晨大概兩點左右,我心血來潮鬻琣悀蔬蚢q話黎睇(我老公一直以為我唔知道佢密碼),我髐J廁所睇,一睇WhatsApp 見到佢同第二個女人情慾對話,當時我瓛散\已經係咁流,心跳加速在家手震,我終於忍唔住第二朝早就質問佢,我老公初時扮牉颩曭儒睋褫A,跟住我就開鼳\個電話俾佢睇,佢話佢一是無聊貪得意上網識朋友,就認識了附近間醫院做幭@士
         呢個女人仲要大過我老公幾年,個樣成個街市買菜婆咁,離過婚仲有2個小朋友,見鱒hatsApp對話佢同我老公講,好想同佢做,佢仲要無恥到成日主動約我老公去佢屋企⋯⋯,成日去等我老公收工,又成日整野比佢食
          老公俾我發現左之後就話唔會再同佢聯絡叫我俾多次機會⋯⋯直到早幾個月……俾我發現原來佢]一直仲有聯絡,個女人仲要恐怖到同我姑仔做好朋友,叫我奶奶做阿媽,仲要安排埋自己個仔同我個仔同一間小學,同我老公仲要有個聯名戶口等
          但我老公多次澄清佢]冇上床⋯⋯只係比較痗犰P幫到手普通朋友(因為我奶奶生左粒毒瘤係呢個女人幫佢打尖係醫院排/ 仲要成日鷈撠|偷躞/物資返蟀ㄓ韺琤丰予h仔
           其實我嫁鱄琝琣悀誼搨@,我奶奶就成日話我地唔會長久生肖又唔夾又話我]下一年會離婚⋯⋯每一年都講下一年會離婚,最記得第一年入門,新年我問佢幾時食團年飯,我奶奶答我下我]早兩日食鱁欷{⋯⋯,我奶奶係我老爺生前已經成日唔返屋企訓,因為佢紅杏出牆,一直有個男人同佢一齊好多年
            我老公已經誓神劈願話今次真係唔會再同個女人有任何關係⋯⋯我奶奶竟然走去安慰個女人……因為我會check我老公來電顯示……我奶奶仲要姐埋個電話比個女人打俾我老公……真係人都癲

回覆 引用 TOP

個女人做咩,可以幫人打尖,有無證據?
開埋戶口無同人上床,邊個信?
樓主,有無工作?現在幾多歲?
如果可以,我會離婚,申請分身家。

u_u

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xo_bb2 於 2017-3-16 02:38 AM 發表
個女人做咩,可以幫人打尖,有無證據?
開埋戶口無同人上床,邊個信?
樓主,有無工作?現在幾多歲?
如果可以,我會離婚,申請分身家。
做公立醫院比較高級護士,已經唔系第一次成功打尖,仲成日偷d 醫院藥……
   我打電話問個女人,為何普通朋友要開聯名戶口,佢回應系好耐之前開一直未有時間去取消
    有工作……工作時間仲好長……就40歲
    我其實仲好愛我老公……😭😭😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。幼稚的c9 於 2017-3-16 09:09 AM 發表

做公立醫院比較高級護士,已經唔系第一次成功打尖,仲成日偷d 醫院藥……
   我打電話問個女人,為何普通朋友要開聯名戶口,佢回應系好耐之前開一直未有時間去取消
  ...
唔好難過,如果唔斬斷同老公,你場仗將好慢長,又無人支持你,會好辛苦,最後輸多。

u_u

回覆 引用 TOP

支持小三

每個出軌既老公,背後總有個冇人頂得順既老婆

好明顯小三做到既野,老婆全部都冇做到,輸俾小三係應該

離婚吧

回覆 引用 TOP

樓主老公應該忍左樓主好耐,如果唔係都唔會成日突然爆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。幼稚的c9 於 2017-3-16 09:09 AM 發表

...
1.        個女人係護士但成個街市賣菜甘樣?

2.        有冇反思老公點解會同佢一起?

uarenice --> "我叫ken, 之前見到你係我post有留言,可以約戰你嗎?"

回覆 引用 TOP

你夫家D人都好痴線,以前好多仇怨咩你奶奶好想你走咁

回覆 引用 TOP

個女人翵潃茪p朋友會唔會係你老公嫁?

如果唔係你老公鵅A邊可能你奶奶姑仔會肯接受一個離左婚仲要帶住兩件去破壞人地家庭鴾k人呢!都唔通鵅I

祝大家好過^^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 on88c6 於 2017-3-16 01:17 PM 發表
你夫家D人都好痴線,以前好多仇怨咩你奶奶好想你走咁
佢真係勁想我走

熱門搜尋: 保濕面膜 fitness facial 去暗瘡印 抽脂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leisiu 於 2017-3-16 12:58 PM 發表

1.        個女人係護士但成個街市賣菜甘樣?

2.        有冇反思老公點解會同佢一起?
1)年紀大又冇保養……我屋企樓下個看更仲靚過佢
        2)當然有……我返工時間長……我老公做文員勁多時間……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2017-3-16 11:08 AM 發表
樓主老公應該忍左樓主好耐,如果唔係都唔會成日突然爆

自從哩件事後……佢去邊我都唔信……但佢自己又會主動視頻我
佢個人本身都係比較火爆……上次個仔(四歲)因為唔願出門口扭計……佢一把拍埋個鼻度搞到個仔係咁流鼻血不停流鼻血

熱門搜尋: 抑鬱症 補習老師 持續進修基金 英文補習 bba 心理輔導

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2017-3-16 10:55 AM 發表
支持小三

每個出軌既老公,背後總有個冇人頂得順既老婆

好明顯小三做到既野,老婆全部都冇做到,輸俾小三係應該

離婚吧
如果真係好難頂又點可以對咁長時間呢⋯⋯20年
又點會叫我放心不會再犯🙄🙄🙄🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fineok 於 2017-3-16 01:42 PM 發表
個女人翵潃茪p朋友會唔會係你老公嫁?

如果唔係你老公鵅A邊可能你奶奶姑仔會肯接受一個離左婚仲要帶住兩件去破壞人地家庭鴾k人呢!都唔通鵅I
因為佢兩母女都係邊度有蚍ぐN去邊度鴾H

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。幼稚的c9 於 2017-3-16 02:13 PM 發表

1)年紀大又冇保養……我屋企樓下個看更仲靚過佢
        2)當然有……我返工時間長……我老公做文員勁多時間……
1。樣,並不代表一切,人地溫柔體貼,照顧老人家,同老公屋企人保持良好關系,主動約炮,樓主有冇咁做

2。為左搵多2個$,冇時間陪老公,冇左頭家,值得嗎?

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。