註冊 登錄

屋企對慣靚女家姐

屋企對慣靚女家姐 E-mail 此主題給朋友

對出面女人睇唔上眼,點算
自己都未拍過拖
有冇人情況同我一樣?

回覆 引用 TOP

傾下計啦好悶

回覆 引用 TOP

可唔可以介紹你家姐比我.

回覆 引用 TOP

你係傾計定溝女

回覆 引用 TOP

你家姐有無張拍芝咁靚. 張拍芝都有個細佬.

熱門搜尋: 激光脫毛 防脫髮 shampoo 髮型 增髮

回覆 引用 TOP

張柏芝out啦
你啲taste都好舊下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海中的漂流船 於 2017-2-14 10:06 PM 發表
張柏芝out啦
你啲taste都好舊下
樓主 家姐 應該 靚過佢

熱門搜尋: 肺癌 腰椎間盤突出症 肝癌 營養師 醫療用品 濕疹治療
[img]http://n2.hk/d/attachments/day_110508/20110508_c52c86110438ecfb994aPRea6mGzCr8a.jpg[img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男仕養顏師 於 2017-2-14 10:10 PM 發表

樓主 家姐 應該 靚過佢
張柏芝當年咁紅都係因為影圈冇乜靚女啫,宜加有楊穎,劉心悠,薛凱琪,吳千語,陳意涵,仲有個新晉F級鄧月平,張柏芝根本普通!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海中的漂流船 於 2017-2-14 10:19 PM 發表

張柏芝當年咁紅都係因為影圈冇乜靚女啫,宜加有楊穎,劉心悠,薛凱琪,吳千語,陳意涵,仲有個新晉F級鄧月平,張柏芝根本普通!
呢個 世界好大既!!

[img]http://n2.hk/d/attachments/day_110508/20110508_c52c86110438ecfb994aPRea6mGzCr8a.jpg[img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男仕養顏師 於 2017-2-14 10:24 PM 發表

呢個 世界好大既!!
世界咁大偏偏遇唔上
其實我鍾意小倩嗰種脫俗不食人間煙火既氣質,但應該要大海撈針

回覆 引用 TOP

求介紹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mer哥 於 2017-2-14 10:41 PM 發表
求介紹
你係俾意見定溝女呀

熱門搜尋: 激光脫毛 防脫髮 shampoo 髮型 增髮 膠原蛋白 染髮

回覆 引用 TOP

我奇怪係咪真係有咁靚女嘅人,所以好想識下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mer哥 於 2017-2-14 11:16 PM 發表
我奇怪係咪真係有咁靚女嘅人,所以好想識下
你見識小啫,唔講屋企人,讀書小學同中學我都見有好靚既女同學喇,唔知點解到出黎工作個大環境係1/10000機會見到真係靚女既人囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海中的漂流船 於 2017-2-14 11:21 PM 發表

你見識小啫,唔講屋企人,讀書小學同中學我都見有好靚既女同學喇,唔知點解到出黎工作個大環境係1/10000機會見到真係靚女既人囉
你就好啦

我不論讀書做野都好少有靚女同學或同事

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。