註冊 登錄

真係當我係兵? 香討焦點

真係當我係兵? E-mail 此主題給朋友

之前係另一個地方有同人討論,不過沒有什麽回應,所以問大家

我早排係網上識左個女仔,大概25嵗。都ok好傾。 大家約見過幾次面。我都算有少少追佢. 覺得ok…佢本身做開OL,點知前排失業,都有約我出黎。大家都見面兩次,都係下午飲杯野。點知第三定第四次(唔記得)見面我地有次係商場,佢見到中意H嘢,點知埋單時佢無錢。我話我俾住先啦,佢開頭都話唔係太好。我話無所謂啦,幾百蚊。佢話我好似兵咁,我咪講笑話做你兵都好開心。

唔知係咪因爲我咁講,佢之後幾次去街都有講笑叫我做兵埋單… 同埋有買一兩次野。佢話覺得好搞笑所以咁叫我。過左幾個月(我地都每個禮拜有見面,每日都網上傾下計),佢有次話當時交租有問題,問我借住$8000。咁有寫欠單H。我都有借,因爲又唔係話好多錢。個時我地已經有去街n次,同埋有食飯之類,不過冇拖手或拍拖。

後來好幾個禮拜都冇還錢,我都追問佢幾次。跟住佢話有另一個男可以還錢俾我,話呢個男屋企有錢所以可以叫佢。跟住佢話佢唔係唔還,真係呢排有少少麻煩,同埋唔想煩呢個男,畢竟冇我地咁friend。咁我話唔緊要啦,你鬆動少少先,唔係好多錢。過無耐,我又問。大家傾左陣,然後佢話其實佢都好多男仔追,但都中意我做兵Hfeel但有好認真考慮同我拍拖。問可唔可以破例一次,豪俾佢。我都講笑話覺得唔係太合理,我地又唔係拍拖。佢話佢從細都好中意被人供奉的感覺,所以希望我可以咁做。咁我又覺得其實都認識幾個月,ok開心每次都,又唔係好多錢,真係買張機票都冇左… 我最後都答應左。佢都話會補償我啦

早排我地照常見面,講起呢個話題,佢話其實都覺得自己張我儅左係兵,問我介唔介意。我冇答,但我話點可以長期咁架,一次半次就話姐。佢話自己需要少少時間,因爲單身太耐,問我可唔可以繼續咁,同埋有事錢銀上幫下佢。佢未ready有正式關係但唔係玩我。我唔記得講左咩但我地最後都話ok啦,我地暫時保持咁。

以家我地又冇件事咁, 照來往,但我有幫佢俾下錢如果佢要求。佢每次都講笑話我真係好適合做男朋友,唔知係咪講真。我有一次問係咪認真,佢話係不過更適合做兵,然後就話講笑。我最近都有幫交雜費同埋有次佢去飲,都有話叫我幫俾人情…

大大話話都半年喇,同埋都有可能洗左5-6萬。其實過咁耐,佢係咪真係儅我係兵根本唔會拍拖?

回覆 引用 TOP

好明顯啦

回覆 引用 TOP

呢啲唔係叫乒 正確學名 係叫做水魚

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
引用:
原帖由 菠蘿樹皮 於 2017-1-9 09:31 PM 發表

我早排係網上識左個女仔,大概25嵗。都ok好傾。 大家約見過幾次面。我都算有少少追佢. 覺得ok…佢本身做開OL,點知前排失業,都有約我出黎 ...
唔使諗到鑽晒牛角尖的,
我覺得個女仔係完全無問題的,
而且個人仲相當誠實添,
係你自己七之嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賤Ling之隊 於 2017-1-9 09:40 PM 發表

呢啲唔係叫乒 正確學名 係叫做水魚
比恩客高上一個層次

回覆 引用 TOP

嘩!你是白兵首領,人人也想認識你呀!

回覆 引用 TOP

人蠢無藥醫

MB Li 投資格言
1. 收息不忘增值 增值不忘收息
2. 屙尿隔過渣 小心中尿毒
3. Time will tell
蠢兵一隻

回覆 引用 TOP

哈哈,係水魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 菠蘿樹皮 於 2017-1-9 09:31 PM 發表

我早排係網上識左個女仔,大概25嵗。都ok好傾。 大家約見過幾次面。我都算有少少追佢. 覺得ok…佢本身做開OL,點知前排失業,都有約我出黎 ...
真係呃你囉

回覆 引用 TOP

引用:

嘩!咁都重要問……

回覆 引用 TOP

師兄:你醒未呀?

熱門搜尋: 保險公司 股票即時報價 股票 醫療保險 物業貸款

回覆 引用 TOP

引用:

你係咪之前係度出過post架,D內容咁熟既。你果D唔係兵,係爸爸 養父 契爺 比錢佢洗果D。以我所知做兵係唔需要花咁多錢,因為兵係代表一堆人之中的一個 邊會咁容易係一團兵入面抽中你 仲要會同你去街。

回覆 引用 TOP

5,6萬水都未抽?

回覆 引用 TOP

係唔係,你自己話啦.
人地話你係、你就係既咩.

你開善堂架嘛,你善長人翁黎啫,邊忽係兵.

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。