註冊 登錄

點解一家人好地地要搞成咁

唔知佢,我見呀哥成日開住appx個即時地圖睇住附近有d咩精靈出現,仲話如果屋企附近有得捉哈古龍就好,我之前跟過佢玩幾日都已經頂佢唔順,佢真係一個十足既pokemon迷
引用:
原帖由 暫定服務 於 2016-9-29 11:02 AM 發表
我覺得可以從你呀媽入手,叫佢出面去搵個仔傾下
見佢走左出去都識得叫你叫呀媽唔使擔心,佢地兩個關係應該都幾好
不過佢究竟佢見到d咩要大時大節食飯都要中間走出去捉,唔通見到夢夢?

回覆 引用 TOP

如果佢係見到啟暴龍的話其實都唔使咁大反應啦,而家都多左好多地方有,雖然都係隨機但已經比以前好好多啦
既然佢識得睇appx的話無理由無用佢個巢穴地圖既
引用:
原帖由 ao.joey 於 2016-9-30 12:10 PM 發表
唔知佢,我見呀哥成日開住appx個即時地圖睇住附近有d咩精靈出現,仲話如果屋企附近有得捉哈古龍就好,我之前跟過佢玩幾日都已經頂佢唔順,佢真係一個十足既pokemon迷

回覆 引用 TOP

咁L大個人, 咪理佢啦

回覆 引用 TOP

隻game out左啦

熱門搜尋: 孕婦 排毒 肺癌

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

熱潮唔係過左啦咩?
仲有人玩緊?
game我都delete左啦,畫面又唔靚,一早冇玩

熱門搜尋: 懷孕須知 孕婦奶粉 產前講座 bb奶粉

∼∼泉 里香∼小松彩夏∼安座間美優∼沢井美優∼北川景子∼∼

回覆 引用 TOP

雙game都out.快返來啦.叫呀媽叫佢返來就一定返來.

回覆 引用 TOP

因為問題唔係係隻GAME度,而係係個人身上.

見你話阿媽等佢成晚,估計都係由細縱到大架啦.
縱壞既結果咪無規無距囉,唔理人地感受囉.估計結咗婚之後,呢種人都好大機會離婚.

回覆 引用 TOP

同你屋企人傾,丫哥吾改就吾好比佢返黎住

嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻;D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蠍子女孩 於 2016-10-2 02:25 AM 發表
同你屋企人傾,丫哥吾改就吾好比佢返黎住
呢位網友,估唔到你咁狠,可以講得出呢個方法. 在我角度,你會是個好媽媽.
不過小心你咁講佢地又識做D唔識做D搞到關係仲差.

回覆 引用 TOP

過曬時都仲玩,有乜禁好玩姐

回覆 引用 TOP

叫你大佬以後唔好返,佢唔死冇L用呀!

熱門搜尋: 室內設計課程 英文補習 diploma tutor 日語課程

回覆 引用 TOP

呢啲上咗癮冇得勸,又唔係吸毒,唔使太過擔心,愛恩斯坦細個時不愛說話,又成日匿埋係屋企,佢媽媽好擔心,點知佢原來係一個天才

回覆 引用 TOP

玩一頭半個月就唔玩架啦
你老豆睇開啲啦,邊個末on9過姐,又唔係吸毒
無論成敗最後 能夠開懷 才是至成功
沿途越有希望 才越有望 誰及我相信
幸福要問自己 不必強求 運氣會贈送

<守護她的51種方法>

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ao.joey 於 2016-9-28 11:40 發表
自從果隻捉精靈既game出左之後,呀哥就迷到上晒癮咁,咁岩我屋企有兩個stop同道館係度,日日放左工之後佢就都厘係房係咁玩,係食飯既時候先見到佢出一出黎,食完就即刻入返房繼續玩。平時星期六日一係就厘係房唔出黎 ...
你阿哥幾大? 洗乜驚? 驚都無用! 佢自己可以趁今次反省一下自己,如果最後都返黎但係無改變,咁佢都無得救!

有D人經過一次家庭糾紛可以變得更成熟,係人生轉捩點! 但有D人真係無得救,醫返都嘥藥費,唔抵救!

平常心面對! 你自己爭氣D去做人,以此為戒!

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。