註冊 登錄
用戶名 密碼

終於買左nu skin TR 90 基因90日減肥套裝

終於買左nu skin TR 90 基因90日減肥套裝 E-mail 此主題給朋友

好困難先揾朋友買倒一套,開始用下先.

熱門搜尋: 粉底 瘦面 eyeliner 豐胸 concealer liposuction
祝你成功,我都開始咗2日

熱門搜尋: 假髮 眼霜 去斑
咩黎ga?!

Nuskin TR90➡ 1.是唯一”基因體重和體型重設系统”

係好嘢來的
引用:
原帖由 wind1971 於 2013-9-18 11:08 AM 發表 極品......我女朋友食左兩日已減左4kg 如有興趣可聯絡我
咁神奇
食兩日就減到4kgs? 強水嗎

引用:
原帖由 力力奇 於 2013-9-18 12:08 PM 發表
咁神奇
食兩日就減到4kgs? 強水嗎

強水係飲架~ 唔係食~ 不過呢set嘢係你想像唔到咁貴,夠力力你去幾次韓國旅行架喇~

※ ※ 脾脾十大減肥養生守則 ※ ※
(01)每日總卡路里攝取1400內
(02)少油少鹽少糖
(03)避免加工垃圾食物
(04)烹調手法蒸烚為主,偶爾煎炒
(05)倒三角飲食法
(06)拒絕冰飲
(07)日飲八杯水
(08)三餐作息定時
(09)每天運動
(10)保持心境愉快開朗
引用:
原帖由 生炸雞脾 於 2013-9-18 05:13 PM 發表 強水係飲架~ 唔係食~ 不過呢set嘢係你想像唔到咁貴,夠力力你去幾次韓國旅行架喇~
嘩,1日減4磅4,我諗貴貴都有人買囉

引用:
原帖由 力力奇 於 2013-9-18 05:15 PM 發表
嘩,1日減4磅4,我諗貴貴都有人買囉

但係呢個價錢,夠力力你買幾千個碌碌返去碌架喇~
1日4.4lbs……咁係咪2日8.8lbs?90日之後係咪396lbs先?

熱門搜尋: 假髮 眼霜 去斑 去角質
(02)少油少鹽少糖
(05)倒三角飲食法
(06)拒絕冰飲
(07)日飲八杯水
(08)三餐作息定時
(09)每天運動
引用:
原帖由 生炸雞脾 於 2013-9-18 05:31 PM 發表 但係呢個價錢,夠力力你買幾千個碌碌返去碌架喇~ 1日4.4lbs……咁係咪2日8.8lbs?90日之後係咪396lbs先?
雖然唔可能無限減,我唔係太信1日有4.4磅囉,如果以一個百多磅的人來計

熱門搜尋: 奶粉 bb用品 產後修身
引用:
原帖由 力力奇 於 2013-9-18 05:39 PM 發表
雖然唔可能無限減,我唔係太信1日有4.4磅囉,如果以一個百多磅的人來計

1日4.4lbs有可能嘅~ 因為我都試過一日落到2.4lbs(一日三餐)~ 爭在呢4.4lbs究竟係D乜?
不過呢隻產品好勁架~ 力力睇下個簡介~ 簡直就係引死人~

最新科學家研究運用蛋白質科研, 在基因細胞層面控制熱量,令消耗比吸收更快,無論任何時刻都消耗中, 減重,增肌肉,加快身體代謝,控制體內體外脂肪和食慾,促進年輕基因表達, 不同坊間只是減皮下脂肪或只是去水腫, 而是連身體內的血液, 內臟脂肪都能減去, 更可預防和解決脂肪肝, 胆固醇,肥胖,糖尿病,血脂,血壓,心血管和中風等慢性病問題,  加快新陳代謝率!

15天見成效,90日重設人生,一套三個月份量,到時候所有人無論是什麼原因所造成的肥胖都能有效快速而安全的消脂!! 必定轟動全球!

(02)少油少鹽少糖
(05)倒三角飲食法
(06)拒絕冰飲
(07)日飲八杯水
(08)三餐作息定時
(09)每天運動
看完樓主及版友對此產品ge好評,為左令一眾版友們睇睇多方面ge睇法,特意po呢條link俾各位參詳下
http://www.ptt.cc/bbs/DirectSales/M.1378142279.A.447.html
係台灣ge一個討論區轉載ga,當中有提及呢個產品其實有叫你配合飲食ga,到你冇明顯效用,就會話係你飲食出問題,in case,有sis係要靠外力先肯改變飲食習慣,我覺得真係買得過,如果一心諗住佢係仙丹,sor,恐怕so far未有呢個產品,有都未必平民買得起,想到時告間公司ge產品無效,相信就好難lu各位sis請購買前3思

身邊有兩個朋友試緊,且看有幾把砲。

有心試用的姊妹,請停一停諗一諗,減肥如果食啲藥,做下機就會瘦,呢個世上點解仲要有營養師,健身中心的存在?

減肥係唔會不勞而獲的,可能你覺得花咁多錢個銀包都好勞動下,fine,good luck to your health. all the best.

引用:
原帖由 生炸雞脾 於 2013-9-18 06:22 PM 發表 1日4.4lbs有可能嘅~ 因為我都試過一日落到2.4lbs(一日三餐)~ 爭在呢4.4lbs究竟係D乜? 不過呢隻產品好勁架~ 力力睇下個簡介~ 簡直就係引死人~ 最新科學家研究運用蛋白質科研, 在基因 ...
嘩,簡直係我夢未以求的長生不老藥呀

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。