註冊 登入

修眉問題(男仔)有恐怖相。。女仔都可以入黎俾意見

修眉問題(男仔)有恐怖相。。女仔都可以入黎俾意見 E-mail 此主題給朋友

各位好
小弟因為唔知post係邊區, 所以就post係度
男仔條眉好重要
小弟一直覺得自己條眉好樣衰, 粗但係又疏, 好恐怖, 所以想去修眉, 但係我條眉咁樣修唔修到

回覆 引用 TOP

修到,不過建議第一次就搵美容院幫你修,自己修的話好大機會會出事

修完第1次之後,基本上個眉型就會出左黎,之後你可以選擇繼續去美容院keep住修,

或者,你可以買D修眉工具,例如眉剪,眉鉗,自己根據個眉型再修修d雜毛

記住眉毛係要定期修一修呀∼ !

回覆 引用 TOP

冇問題呀!
最怕係本身冇乜毛, 咁就真係修無可修...
不過你個case可能修完要畫埋效果先係最好喎

世上膠人何其多 你又小得幾多個

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

thx^^
大家仲知唔知有咩美容院或地方有男仔修眉ge經驗??
thank you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2011-5-27 10:56 PM 發表

thx^^
大家仲知唔知有咩美容院或地方有男仔修眉ge經驗??
thank you
其實尖沙咀faces既benefit brow bar有男修眉師...
service $150一次

"Beauty has a lot to do with character." - Kevyn Aucoin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-5-27 11:34 PM 發表

其實尖沙咀faces既benefit brow bar有男修眉師...
service $150一次
效果如何?
哈哈....我係煩左木~.~問咁多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2011-5-28 12:00 AM 發表

效果如何?
哈哈....我係煩左木~.~問咁多
benefit會用wax修
快, 乾淨, 同埋痛感算少
最緊要係keep得耐
同埋佢地唔會同你修太幼囉
當然都會教埋你應該點樣畫同修咁
野就一定sell架喇, 但你係可以唔買, 佢地都唔會太hard sell
加上佢地有男修眉師, 男仔去應該會覺得舒服d吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-5-28 12:13 AM 發表

最緊要係keep得耐
野就一定sell架喇, 但你係可以唔買, 佢地都唔會太hard sell
加上佢地有男修眉師, 男仔去 ...
唔該哂你呀
我會去tst睇下^^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 福爾摩斯二世 於 2011-5-28 00:13 發表

最緊要係keep得耐
加上佢地有男修眉師, 男仔去 ...
唔係會員係咪都可以直接book架?

熱門搜尋: 信用卡優惠 物業按揭 股票入門 創業基金 財務 汽車保險

回覆 引用 TOP

BOBBI BROWN都係$150,唔會HARD SELL你....其實BB個個BA都好OK嫁!
之前修過又一城有個男BA都幾好呀!叫Andy....佢話好多男仔都有去修!唔駛擔心呀!我之前自己修到好樣衰,但BB都幫到我搞番好個SHAPE!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bearl 於 2011-5-28 12:04 PM 發表

BOBBI BROWN都係$150,唔會HARD SELL你....其實BB個個BA都好OK嫁!
之前修過又一城有個男BA都幾好呀!叫Andy....佢話好多男仔都有去修!唔駛擔心呀!我之前自己修到好樣衰,但BB都幫到我搞番好個SHAPE!
我聽人講男仔好似係$250

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2011-5-28 04:04 PM 發表

我聽人講男仔好似係$250
你岩2年前己加價

回覆 引用 TOP

所以我想睇下有冇話邊間好木-v- thx

熱門搜尋: 婚紗晚裝 ring 粉底 結婚 wedding

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsteven 於 2011-5-28 05:12 PM 發表

所以我想睇下有冇話邊間好木-v- thx
我修過bobbi brown

又一城服務不錯的

回覆 引用 TOP

33 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。