註冊 登入

請教NUSKIN SPA 機

請教NUSKIN SPA 機 E-mail 此主題給朋友

請問有無人買左NUSKIN個部SPA 機? 有無效? 我考慮緊想買.
佢地話可用來瘦面, 減肥同針對痛証同生髮. 有無人可以比D COMMENT.
我想買來同我媽咪做, 佢成日話隻腳痛.  推拿個D話佢有D似淋巴塞, 一舊舊.

回覆 引用 TOP

買料仲貴過部機...d料仲要好快用晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Pretty雪貓 於 2009-9-20 07:57 PM 發表

買料仲貴過部機...d料仲要好快用晒
但係係唔係有效? 我想同我媽咪做, 佢覺得腳痛.
我問過, 好似支GEL 300左右, 我估做到10次掛.但係我諗做得好, 都唔緊要啦. 最緊要我媽咪舒服啫.

回覆 引用 TOP

仲有無人知呀, 我諗緊好唔好買呀.

回覆 引用 TOP

真係無人用過呀?

回覆 引用 TOP

我諗支gel用唔到10次咁多, 不過部野真係好WORK嫁~~~我地仲一次過買左兩部~~快手D呀嘛~~

回覆 引用 TOP

我都有用呀~~~~~
我一個星期做一次face,,,做左4次,,,真係滑左瘦左..同埋暗蒼小生左,

C:\Documents and Settings\ronaldo\My Documents\My Pictures

回覆 引用 TOP

可以PM個價錢比我呀?
係唔係會教埋點用架?

熱門搜尋: 收毛孔 beauty 保濕精華 飄眉 去眼袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rolce 於 2009-9-22 13:49 發表

可以PM個價錢比我呀?
係唔係會教埋點用架?
其實想知點用, 你可以去上佢地D SPA機course(要比錢, 但唔貴, 十令二十蚊到)

如果你做member既話(要有人介紹), NUSKIN產品有九折
如果你第一次用既話, 你可以用body package(即一部spa 機+body gel 一套2枝+body lotion+leg gel)= $2XXX~depends wat plan u on
for face package(即一部spa 機+facial gel 一套用8次+line corrector)= $2XXX~depends wat plan u on

回覆 引用 TOP

我買左2年, 不嬲都係間唔中用下, 近來 " DICK"起心肝, 一星期用2次做面個Set Gel,  月頭到而家做左6次啦, 間唔中會用 Body Sharping Gel 通下耳後同Neck  d 淋巴位, 呢排做密左d皮膚真係好好多, 因我打側瞓, 所以每朝起身都有"痕", 仲係好耐都唔散個隻,. 呢排做密左, 起身洗完面已經散哂, 膊頭痛我都會用Body Sharping 碌下會鬆d, 不過你話腳痛我就唔知得唔得啦,
我有個朋友, 因佢爸爸 生cancer, 治療後對腳水腫好辛苦, 佢地為左佢地爸爸對腳無咁腫每日幫佢碌對腳2次, 聽講去水腫個效果幾好. 你都可以買黎試下, 你可以俾你媽咪用,同埋自己用. 支Gel都可以用10零次 o既, 你可以慳d用, 如果碌到覺得乾, 你可以買多一支叫Napac 噴霧, 當覺得乾時噴小小可以再碌過, 個支野好平唔洗一百蚊,有排用,面個set Gel我都覺得貴, $2XX得4 set, 我一星期用2set, 一個月要用二盒, 都成$5XX,好貴, 不過我都係好耐無做,所以頭一個月先一星期二次, 遲d會做返一星期一次可以慳d.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lulu貓 於 2009-9-23 09:53 PM 發表

我買左2年, 不嬲都係間唔中用下, 近來 " DICK"起心肝, 一星期用2次做面個Set Gel,  月頭到而家做左6次啦, 間唔中會用 Body Sharping Gel 通下耳後同Neck  d 淋巴位, 呢排做密左d皮膚真係好好多, 因我打側瞓, 所 ...
非常THANK YOU.
我想問佢有無人教你用架? 定係你UPLINE教你架?
有無試過用係頭髮呀? WORK 唔WORK 呀? 我想幫男朋友做.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pochacco301 於 2009-9-22 11:38 PM 發表

其實想知點用, 你可以去上佢地D SPA機course(要比錢, 但唔貴, 十令二十蚊到)

如果你做member既話(要有人介紹), NUSKIN產品有九折
如果你第一次用既話, 你可以用body package(即一部spa 機+body gel 一套2枝+ ...
如果你第一次用既話, 你可以用body package(即一部spa 機+body gel 一套2枝+body lotion+leg gel)= $2XXX~depends wat plan u on
for face package(即一部spa 機+facial gel 一套用8次+line corrector)= $2XXX~depends wat plan u on

facial gel, body lotion, leg gel, line corrector 分別幾多錢呀? 邊個抵D呀? 好似成差唔多3000蚊呀, 我同媽咪做腳, 係咪用LEG GEL 呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rolce 於 2009-9-23 10:15 PM 發表

非常THANK YOU.
我想問佢有無人教你用架? 定係你UPLINE教你架?
有無試過用係頭髮呀? WORK 唔WORK 呀? 我想幫男朋友做.
我無Upline架, 我只係用家,我都係問人咋. 我有去第二個討論區問下d做緊o既人咋.頭髮未用過呀.

去呢2度睇下啦.
http://www.nsagelocspa.blogspot.com/

呢度有示範,仲好個Nu Skin  HK個Web site
http://china.nuskin.com/spa/10m_1.htm

回覆 引用 TOP

24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。