註冊 登入

就黎同鍾意左好耐既女仔一齊去旅行 香討焦點

就黎同鍾意左好耐既女仔一齊去旅行 E-mail 此主題給朋友

就黎同鍾意左好耐既女仔一齊去旅行,
下個月一齊去日本東京,

其實我鍾意左佢半年了,
但都唔知佢鍾唔鍾意我
唔知佢feel唔feel到我鍾意佢
佢身邊d frd都知道我鍾意佢
佢有個frd仲問佢我會唔會接受我,但個女仔都冇答,冇回應
佢個frd就話佢可能未ready好,因為佢拍親拖結果都唔係咁好,
可能要諗清楚先

我試過Q佢手,同搭佢膊頭
佢一陣就鬆左
擔遮果陣搭佢膊頭攬佢腰就冇鬆開既
我地成日都出街睇戲食飯行街去海洋公園
打網球打排球去網吧唱K都一齊去
早收工的話我會等佢收工,送佢返屋企
有時仲送外賣買去佢屋企同佢一齊食

其實我都唔知算唔算友達以上戀人未滿
係咪曖昧緊

係whatsapp好多時都係我主動搵佢,早上同佢say hi
講早晨,落雨提佢帶遮,凍就著多兩件衫

佢主動搵我的話,就係叫我提佢做乜做乜
例如拎快件,入錢,拎錢,lunch食乜

我一直都想同佢表白,但總係冇機會開口
自己又唔識把握機會,唔知自己係咪已經錯過左黃金機會

旅行同房???

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2017-4-27 12:02 PM 發表

旅行同房???

雙床
airbnb
一廳一房兩床

飲D酒,夜晚借D意食埋佢

引用:
原帖由 big.fei 於 2017-4-27 12:20 PM 發表

飲D酒,夜晚借D意食埋佢
我諗住搵機會送手鍊比佢,跟住表白
冇諗過食唔食

引用:
原帖由 玉木宏 於 2017-4-27 12:05 PM 發表

雙床
airbnb
一廳一房兩床
車輪都未打過都肯跟你同房????

唔駛表白,你想佢點答你?唔通佢話好呀,我都鍾意你好耐咁呀⋯⋯她好大機會答你:好突然,俾我考慮一下咁.....一考慮你就又被動,又下風了!
既然同得你去旅行,你chance有80%以上,一於乜都唔駛講,搵個靜啲地方就用力拖實佢隻手!
我老婆都係咁溝番黎!

引用:
原帖由 玉木宏 於 2017-4-27 12:05 PM 發表

雙床
airbnb
一廳一房兩床
半夜爬上佢張床

個女仔願意同你單獨去旅行 應該係有感覺架啦 認認真真去表白啦 加油

引用:
原帖由 可愛小幼師 於 2017-4-27 01:29 PM 發表

個女仔願意同你單獨去旅行 應該係有感覺架啦 認認真真去表白啦 加油
唔係絕對的。我試過同女仔friend去旅行。同房。friend only。沿途無任何野發生。

引用:
原帖由 玉木宏 於 2017-4-27 11:44 AM 發表

下個月一齊去日本東京,

其實我鍾意左佢半年了,
但都唔知佢鍾唔鍾意我
佢有個frd仲問佢我會唔會接受我,但個女仔都 ...
你似兵多的。

最明顯係,主動搵你,每次都係有事要你做,而唔係純粹諗起你而想搵你。

同埋,身體接觸會避。

我直覺認為佢對你興趣一般。

我可能錯。你試下表白囉。返來講結果俾大家知。我都希望我估錯。

引用:
原帖由 玉木宏 於 2017-4-27 11:44 AM 發表

下個月一齊去日本東京,

其實我鍾意左佢半年了,
但都唔知佢鍾唔鍾意我
佢有個frd仲問佢我會唔會接受我,但個女仔都 ...
準備避孕套

5好帶套

remember, sex before getting married that mean stealing others' future wife and the curse will from god come after that person.

She go to travel with you alone?

熱門搜尋: 旅遊保險 人民幣定期 破產申請 財務 股票

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。